Se alt fra en køletrailer til det brede udvalg af tiptrailere hos Trailergaarden Gantrup

Hos Trailergaarden Gantrup kan du finde mange forskellige trailere til gode priser, og hvis du er på udkig efter en køletrailer eller kigger efter tiptrailere, så læs med her.

Trailergaarden Gantrup

Find en flot køletrailer

Trailergaarden Gantrup sælger trailere til stort set alle behov. Der er mange forskellige trailere til at køre med biler, både, motorcykler, kølevarer, byggeaffald og meget mere. Hvis du skal bruge en trailer til at køre med kølevarer, så skal du have fat i en køletrailer. Der er flere modeller på hjemmesiden, og du kan helt sikkert finde en, der passer til dine formål. Der køletrailer, som kan rumme enormt meget, men hvis du forretning er lille, og du bare skal køre få kubikmeter, så kan du også finde en lille køletrailer i butikken til en super god pris. Vælg imellem forskellige gode modeller, som alle er super stærke og kan holde til mange års brug. En køletrailer er super smart og kan holde kølevarer kolde, imens de bliver fragtet, og det er smart, når man transporterer madvarer, så de ikke bliver dårlige. På den måde kan man levere frisk fisk eller friske grøntsager til kunderne.

Bredt udvalg af tiptrailere til dig

HosTrailergaarden Gantrup kan du finde et bredt udvalg af mange forskellige slags trailere til mange forskellige formål. Hvis du fx er håndværker og skal køre byggeaffald på genbrugsstationen, så er det nok en tiptrailer, du leder efter. Tiptrailere er smarte fordi de kan læsse alt, hvad de indeholder af på en gang, uden at man skal stå og skovle det af med en skovl. I Jylland er genbrugsstationerne indrettet på den måde, at alting er i båse og ikke i containere som i København, og derfor bruger alle den slags trailere til at læsse haveaffald eller mubrokker af, når de skal sortere deres store affald. Uanset hvilken slags trailer, du leder efter kan du finde den på trailergaardengantrup.dk, for de har enormt mange forskellige størrelser at vælge imellem. Du kan finde tiptrailere i mange forskellige vægtklasser i butikken, og du vil helt sikkert kunne finde lige den størrelser, du skal bruge.