Himex

Shop en elcykel samt citybikes hos Himex

Kan citybikes også være en elcykel? Ja, siger de hos Himex, som er eksperter på netop dette område. Få meget mere viden ved at klikke ind på www.himex.dk eller kom forbi butikken på Sydals, hvor personalet står klar med råd og vejledning.

Himex

Få en ny elcykel

En elcykel er ikke blot en elcykel, og at finde den helt rette elcykel kan være lidt af en udfordring. Hos Himex hjælper de dig med råd, vejledning og at finde den helt rette til dig og dit behov. For eksempel sælger de hos Himex Superbe fra Raleigh, som er designet i et samarbejde med Ældre Sagen. Dette har resulteret i en elcykel med fokus på en enkel og overskuelig betjening, oprejst kørestilling, en nem påstigning og god balance. Det er danskdesignet kvalitet og leveres med en lydsvag og meget stærk 250 W friløbsmotor. Du får 3 års garanti på motoren og 2 års garanti på batteriet, som du kan vælge med forskellig kapacitet. Raleigh Superbe er monteret med punktérhæmmende dæk, lygter, fodbremse, godkendt lås og justerbar frempind. En anden elcykel, som de forhandler hos Himex, kan være Fanø Lady Retro i jægergrøn med 7 gear Shimano Nexus. Her følger en indfarvet kurv med træbund, skærme, kædeskærm, ergonomiske greb, lys for og bag, styr stabilisator, godkendt lås og et Samsung batteri med. Køb dem her på www.himex.dk eller kig forbi butikken.

Det er populært med citybikes

Søger du citybikes med el, så hjælper de dig også gerne hos Himex. Citybikes forbindes ofte med en særlig steltype uden en særlig lav påstigning og med et lige styr. Egentlig er betegnelsen citybikes blot et udtryk for cykler, som er velegnet til kørsel i byen. Citybikes er monteret med skærme, har typisk en dækstørrelse på 32-40 mm og findes med både indvendige og udvendige gear. De egner sig fortræffeligt til indkøbsture og længere hygge-ture og er velegnede til at transportere børn, når et børnesæde monteres. Læs meget mere om de forskellige citybikes de forhandler hos Himex på www.himex.dk.