Smart gaming bord og kabinet til computeren fra fourze.dk

Gå nemt på udkig via fourze.dk, og vælg de rette gaming borde og kabinetter. Når du først har fundet nogle varer, så leder mærkets hjemmeside dig hen til gode forhandlere. Her kommer vi netop til at kigge på cases og skriveborde fra FOURZE, men det er også et brand, som står bag musemåtter, PC’er, strømforsyninger, stole og meget mere til alle typer spillere, der ønsker det absolut bedste.

Hvorfor nøjes med det næstbedste? Find et gaming bord på www.fourze.dk

Det er en god idé at købe et godt gaming bord, som også er behageligt at sidde ved, og som selvfølgelig ser flot ud. Det skal jo gerne understøtte det fede design af al din gaming hardware. FOURZE har virkelig flottet sig. Deres gaming borde er i en sublim kvalitet, og designet bliver man nødt til at opleve. Du kan se deres gaming borde direkte på www.fourze.dk, og dernæst ved at klikke på ”Skriveborde” i topmenuen. De sælger to modeller, som er ens i designet, men hvor den ene kommer med lidt ekstra funktioner heriblandt hæve-sænke indstilling. Det er rigtig rart at kunne hæve og sænke bordet elektronisk efter behov. Begge skriveborde er udstyret med en smart drikkeholder. Den kan f.eks. bære din Monster, Red Bull, eller hvad du mest er til. Selve overfladen på gaming bordet er også lavet i en kvalitet, så du kan benytte den som musemåtte. Se de smarte modeller på hjemmesiden, der giver flere muligheder for køb hos diverse forhandlere.

Flotte kabinetter med lys til gamer PC

Der er stor efterspørgsel på kabinetter til gamer PC fra FOURZE, der udmærker sig på en lang række fronter. Du har adgang til cases med støjsvag funktion. Hvorfor have en PC, der larmer mere end højest nødvendigt? Køb et kabinet til gamer PC i hærdet glas, og vælg imellem mange konstellationer med RGB belysning. Hos FOURZE er de eksperter i at installere den flotteste og allermest funklende RGB belysning, du kommer til at elske. Alle deres kabinetter er i tårnhøj kvalitet, der også følger den skandinaviske designmæssige tone, som afspejles i hele deres produktvifte. Vælg f.eks. et midi-tower kabinet online, hvor du også kan læse om forhandlere, der sælger FOURZE cases.