Smukke plakater fra Tad lapin og Isa Form

Mangler du nogle skønne børneplakater til børneværelset, så besøg Lirum Larum Leg, de har et flot udvalg af Michelle Carlslund og Tad Lapin børneplakater. Hos Lirum Larum Leg kan du og finde en skøn Isa Form plakat.

Tad lapin

Lirum Larum Leg er en fantastisk online oase, hvor du kan finde smukke og æstetiske børneplakater. På deres hjemmeside www.lirumlarumleg.dk kan du gå på opdagelse i skønne Tad Lapin børenplakater. De forskellige Tad lapin børneplakater er perfekte som udsmykning eller collage på børneværelset. De skønne og sjove Tad lapin børneplakater er illustreret af den kendte franske kunstner og illustrator Emma, og plakaterne er kendte over store dele af verden. Hos Lirum Larum Leg kan du finde et bredt udvalg af Tad lapin børneplakater med mange forskellige motiver og farver.

Isa Form

Er du mere til nordisk kunst, så har Lirum Larum Leg en super flot Isa Form plakat. Isa Form er en svensk kunstner, der arbejder med fine dyremotiver med rolige lyse farver og et enkelt grafisk udtryk. På Lirum Larum Legs hjemmeside kan du blandt andet finde en Isa Form plakat med en illustration af en kanin og med teksten “Verden er din”. Denne Isa Form plakat er udført i en enkelt grafisk stil med flot lys grå og lys blå nuancer. En Isa Form plakat er perfekt til at pynte op på dit barns værelse eller en super god gave til en børnefødselsdag. Hvis du ikke lige er ude efter plakater med dyr, så har Michelle carlslund fine plakater med illustrationer af byer. Du kan for eksempel finde en Michelle Carlslund plakat med en grafisk illustration af København. Du kan også finde andre plakater med andre byer af Michelle Carlslund. Få smukke illustrationer på dit barns børneværelse, se de mange skønne Michelle Carlslund og Tad lapin børneplakater, samt forelsk dig i en Isa Form plakat, hos Lirum Larum Leg.