Spabad eller swimmingpool – et stort onlineudvalg

Find et lækkert spabad online hos Wellmore, som du kan have glæde af i hverdag og ferie – alene eller sammen med kæresten. Der er samtidig tale om en swimmingpool specialist.

Wellmore

Nyt spabad hos eksperterne Wellmore

Du kan købe et ægte MaXXwell spabad hos Wellmore, som sælger modeller til udendørs samt indendørs behov. Det er lige meget hvilket MaXXwell spabad, du vælger. Du får altid en suveræn kvalitet, og Wellmore byder ind med stærke priser på disse løsninger. Et boblebad i eget hjem er indbegrebet af luksus og stil. Nyd den afslappende atmosfære med et glas champagne – evt. sammen med de nærmeste veninder, eller hyg dig med kæresten i eget spabad. Vi skal huske at slappe af, når vi har muligheden for det. Det er noget, som vi danskere har det med at forsømme. Med eget spabad er det hurtigt at genoplade batterierne, og blive klar til endnu en uge på arbejdet. Slap af efter en lang dag på kontoret, eller nyd dit eget spabad en søndag eftermiddag. Du finder det bedste hos Wellmore – både indendørs og udendørs.

Find en swimmingpool – udendørs eller indendørs

Wellmore forhandler også pools. Køb en indendørs eller udendørs swimmingpool på hjemmesiden. Mange danskere har det som en drøm, men de færreste er klar over, at det ikke er så kompliceret eller dyrt, som man umiddelbart skulle tro. På wellmore.dk finder du en sektion med viden om pools. Hvis du kigger efter tilbehør til din swimmingpool, finder du alt fra covers til terrassefliser og kantsten. Shop også trapper til swimmingpools, eller vælg mellem alt inden for lys og poolteknik. Det er ren luksus at kunne svømme i egen swimmingpool uden at skulle dele vandet med nogen. Derfor vælger mange danskere fra flere indkomstgrupper at investere i en swimmingpool til haven eller som indendørs variant.

Tag springet, og køb en swimmingpool eller et spabad til eget hjem. Klik ind på wellmore.dk, og læs mere.