Spar tid med webbaseret bankafstemning

Bruger du for meget tid på bankafstemning? Så prøv at besøg Balance4.com og få hjælp til, hvordan det kan gøres på en femtedel af tiden med et smart system udviklet af Balance4u. Balance4u.com har kunder i mange forskellige brancher, alle firmaer der blev trætte at bruge for meget tid og for mange kræfter på bankafstemning og som gerne ville effektiviserer kedelig opgaver som fx bankafstemning og hele bruge tiden og pengene på firmaets hovedopgaver.

Bankafstemning

Balance4u.com’ system er designet til at kunne klare en lang række forskellige afstemninger, fx leverandører, lager, projektregnskab, melleregning og selvfølgelig bank, og listen af muligheder er endeløs. Så dit firma kan spare rigtig meget tid, hvis i har mange transaktioner – flere firmaer har meldt tilbage, at de kan spare 80% tid på bankafstemning med Balance4u-systemet. Det foregår således, at du taster dine posteringer ind i systemet, og beskriver filerne og hvilke kriterier, de skal afstemmes efter, og så vil du meget kort tid efter få de poster at vide, som kræver din opmærksomhed.

Balance4u

Nu behøver du ikke længere at bruge tid og kræfter på bankafstemning – ikke så meget i hvert fald – for med Balance4u.com bliver det hele meget lettere og hurtigere. Du kan spare op til 80% af din tid på bankafstemning, hvis du bruger det netbaserede system på Balance4u.com. Det smarte ved, at systemet er netbaseret er, at det ikke kræver nogen installation hos dig i dit firma, men simpelthen bare en adgang til systemet på hjemmesiden. Systemet er super brugervenligt og kan lave din bankafstemning i løbet af nul komma fem. Din bankafstemning vil blive husket i systemet til næste gang, så du ikke skal bruge tid på de månedlige gengangere, og desuden kan du sagtens få specielle funktioner tilføjet efter ønske. Besøg siden og find ud af, at bankafstemning ikke behøver være hverken tidskrævende eller kedeligt.