Stort sortiment af Gulp Alive til ferskvands, og saltvands brug

Står du og mangler endegrej eller andre former for tilbehør, til din næste fisketur, så tag et smut forbi Effektlageret. De har helt sikkert noget der passer til dit behov, hvad enten du skal bruge det sædvanlige, eller om du har lyst til at prøve noget nyt.

Bredt udvalg af Gulp Alive til ferskvands brug

Er du vild med at fiske, og leder du efter ny madding, til at lokke fiskene på krogen med, er Gulp Alive helt sikkert lige det du står og mangler! Hos Effektlageret udbyder de et bredt og dybt sortiment af Gulp Alive til ferskvands brug. I stedet for at bruge levende agn, er Gulp Alive det ny revolutionerende koncept, inden for soft bait, der netop er lavet for at erstatte de levende ferskvands agn. Hos Effektlageret udbyder de Gulp Alive til ferskvand i mange forskellige farver, smage og lugte. Gulp Alives farver, smage og lugte er kombineret på en helt speciel måde, som gør at du har større chance, for at få en succesfuld fangst, hver gang du er ude og fiske. Så kig forbi Effektlageret, hvis du elsker at fange ferskvandsfisk, og du synes at Gulp Alive lyder som noget for dig.

Stort sortiment af Gulp Alive til saltvands brug

Ligesom Gulp Alive fås til fiskeri i ferskvand, fås de ligeledes også til fiskeri i saltvand. Så er du mere til at fiske på det åbne hav, eller i en af landets dejlige fjorde, er der også råd for det. Effektlageret er nemlig også mand for at udbyde et bredt sortiment, af Gulp Alive saltvands agn, til dette formål. Gulp Alive til saltvands brug, har samme positive effekt på fiskene, som Gulp Alive til ferskvands brug har. Dette vil sige, at du med saltvands agnene næsten også altid er sikret en god fan gst! Gulp Alive til saltvands brug fås, ligesom Gulp Alive til ferskvands brug, i mange forskellige farver, lugte og smage, som denne gang er sammensat specielt til saltvandfiskene. Er du interesseret i at se nærmere på disse specielle saltvands agn, så kig forbi Effektlageret. De har helt sikkert noget der passer til netop den type saltvandsfisk, du er ude efter.