Stort sortiment til træning – kettlebells, ankelvægte m.m. hos Sidea.dk

Kettlebells giver en anderledes træning og en utrolig mængde alsidighed både i forhold til at tage store skridt med konditionen og styrken. Sidea.dk forhandler en række af markedets bedste modeller til træning og competition. Alt styrketræningsudstyr på hjemmesiden inkl. ankelvægte, håndvægte og barbells stammer fra mærket Sidea.

Sidea.dk

Kettlebells med vinyl og til competition på hjemmesiden

At træne med styrketræningsudstyr i en højere kvalitet kan virke mere motiverende. Hos Sidea.dk tilbyder de kettlebells til alle behov. Det er topprofessionelle udgaver, der fås i forskellige vægtklasser. Køb competition kettlebells og modeller med vinyl. Det giver mere alsidighed at eje en række forskellige kettlebells, så du altid kan justere efter øvelse og intensitet. Køb et robust stativ til dine kettlebells fra Sidea. Så kan du hurtigt tage fat i dem og sætte dem forsvarligt ned igen.

Der er gode grunde til, at så mange vælger denne træningsform. Med en kettlebell kan man træne styrken, imens man også finpudser kondien. Det er især øvelser med mange repetitioner samt sammenkoblede øvelser uden pause, der virkelig får pulsen op. Der er masser af spændende træningsmetoder tilgængelige online. Første skridt er at investere i en kvalitets kettlebell. Og til det formål behøver du ikke kigge andre steder end www.sidea.dk.

Ankelvægte, ankelkroge og andet i ankeludstyr online

Hvis vi bliver ved styrketræning, så finder du også ankelvægte hos Sidea.dk. Det er også et multifunktionelt redskab, der kan være et godt supplement til forskellige træningsformer. Når man træner en sprintrutine, bokserutine m.m. med en ankelvægt, så gør det hele oplevelsen en tak sværere. Det kan skabe en fantastisk træning, som er med til at løfte dig skridtet videre. Når du køber ankelvægte hos Sidea.dk, får du høj kvalitet. Du får et stykke træningsudstyr, der er behageligt på anklerne. Udover en ankelvægt kan du også købe ankelophæng samt ankelkroge.

Er det tid til at peake styrken og formen? Sidea.dk leverer førsteklasses ankelvægte og kettlebells. Gå på opdagelse i deres kvalitetsudvalg til styrketræning inkl. håndvægte, vægtstænger og vægtskiver.