Stort udvalg af Barlinek produkter samt træbriketter online

Find et stort udvalg af produkter fra Barlinek samt træbriketter online ved Pillemadsen.

Barlinek

Barlinek er et polsk firma, der er kendt for at lave trægulve i høj kvalitet og har altid tanke på miljøet i deres produktion af trægulve. Barlinek er dog også begyndt at lave træpiller og træbriketter, som er lavet på det overskydende træ, fra deres produktion af trægulve. Træpiller og træbriketter er en miljøvenlig brændsel, der ikke udleder mere CO2 end det ville have gjort, i naturlig forrådnelse i skoven. Dette går overens med Barlineks tanke på miljøet.
Da træpillerne fra Barlinek er lavet i træ, som de bruger til deres trægulve, er det hårdt træ som mahogni, ask og eg, og andre hårde træsorter der bliver brugt. Dette giver træpillerne længere holdbarhed og derfor også holder på varmen i længere tid.
Du kan finde Barlinek træpiller og træbriketter hos Pillemadsen.dk, som kan tilbyde træpillerne i to forskellige brændeværdier på 4,9 og 5,3.
Check hjemmesiden www.pillemadsen.dk, for at finde træpiller og træbriketter fra Barlinek.

Træbriketter

Hvis du gerne vil have et miljøvenligt brændsel, er træbriketter den rigtige løsning, da det ikke udleder mere CO2 end træet ville have gjort i naturlig forrådnelse. Du kan bruge træbriketter i brændeovne og åbne pejse. Du kan derudover også bruge træbriketter som supplement til andet brændsel som kul og træ. Da træbriketter indeholder et højt energiniveau, afgiver de mere varme og der vil derfor være en jævn varme i huset.
Træbriketter fremstilles af spåner, savsmuld og flis fra blandt andet eg og bøg. Da de bliver dannet under højt tryk er der lav fugtindhold i briketterne. Dette gør dem tørre end træ fra skoven, og du har lettere ved at antænde det, og det udleder ikke så meget røg og sod.
Du kan kontakte Pillemadsen.dk og lære mere omkring deres biobrændsel.
Check hjemmesiden www.pillemadsen.dk og find frem til træbriketter eller en anden form for biobrændsel.