Stort udvalg af begyndersko og produkter fra Konges Sløjd i bedste kvalitet

Asta & Alfred står klar til at give en hånd med, når du venter en lille ny. Med et enormt udvalg af børne- og babytøj, begyndersko og interiør fra mærker som Pom Pom, Konges Sløjd og Huttelihut, kan du være sikker på at finde det som du går og leder efter.

Asta & Alfred

Bredt udvalg af Konges Sløjd produkter

Asta & Alfred byder på et stort sortiment af tøj til børn og de helt små. Der forhandles udelukkende mærker, der er kendt for god kvalitet, god pasform og lækkert design og du kan være sikker på at finde noget iblandt sortimentet som både du og dit barn vil komme til at elske. Mærkerne som Asta & Alfred forhandler kommer fra hele verden, men det er i høj grad danske og andre skandinaviske mærker som du vil støde på, når du udforsker udvalget. Konges Sløjd er et af de danske mærker og det er et fantastisk mærke at gå med, hvis du er på udkig efter børnetøj og interiør i lækre design og i høj kvalitet. Udvalget af tøj og interiør byder på lidt af det hele. Hvad angår tøj, vil du støde på lette kjoler, heldragter, bukser, badekåber og endda også flyverdragter, der er praktiske, når vinteren banker på døren. I forhold til interiør og diverse til børneværelset har Asta & Alfreds udvalg blandt andet lækkert sengetøj, tallerkner og krus, rangler og aktivitetsbøger fra Konges Sløjd. Er du en smule tidspresset og har du ikke lige mulighed for at komme forbi Asta & Alfreds fysiske butik i Aarhus for at finde Konges Sløjd produkter, kan du bestille online, hvor der er dag til dag levering.

Begyndersko i høj kvalitet

”Man skal kravle, før man kan gå”. Sådan har det lydt i mange år og ordsproget vil helt sikkert ikke forsvinde foreløbigt. Men som ordsproget antyder, skal man på et eller andet tidspunkt også begynde at gå og Asta & Alfred står klar med et lækkert udvalg af begyndersko, der kan være til stor gavn, når træningen går i gang. Begyndersko er især kendetegnet ved deres faste hælkappe, der gør det nemmere for barnet at holde balancen. Udvalget af begyndersko hos Asta & Alfred byder udelukkende på sko i høj kvalitet, der er med til at give barnet de bedste forudsætninger og du vil støde på mærker som Bundgaard, Hummel, Pom Pom og mange andre, når du er på udkig efter det helt rette sæt sko. Klik ind på www.astaogalfred.dk og udforsk det store udvalg af begyndersko.

Find det perfekte børnetøj hos Asta & Alfred på deres hjemmeside eller i deres fysiske butik i hjertet af Aarhus.