Stort udvalg af Filcolana garn og DROPS garn i god kvalitet hos Garnværkstedet

Hvis du er dedikeret til at strikke eller hækle, så har du sikkert allerede dit nye strikke eller hækle projekt i tankerne, før du er færdig med dit nuværende projekt. Slipper du først kreativiteten løs, så vil der hele tiden opstå nye idéer til nye projekter. Mange projekter bliver dog kun ved tanken, typisk fordi du sikkert får mange flere idéer, end du kan nå at strikke eller hækle, eftersom du også skal passe et arbejde, en familie og har andre gøremål og interesser. Mangler du garn til dit næste projekt så kig forbi Garnværkstedet, der har det lækreste garn fra kendte mærker. Her finder du blandt andet Mayflower garn, Filcolana garn, DROPS garn og Geilsk garn.

Garnværkstedet

Filcolana garn

Filcolana garn er garn i høj kvalitet i mange farver og til rimelige priser. Blandt andet kan du få masser af forskelligt Filcolana garn af ren uld fra for eksempel Peru eller new Zealand. Filcolana garnet egner sig til alverdens strikke og hækle projekter lige fra en varm trøje til vinteren eller en cardigan til om sommeren. Projekterne med Filcolana garn kan også være meget andet end tøj. For eksempel er det meget populært at hækle forskellige dyr til de mindre børn. Find det flotte Filcolana garn på garnvaerkstedet.dk.

DROPS garn i lækker kvalitet

DROPS garn er også meget populært og er blandt andet lavet af alpaca eller merino uld, to meget lækre kvaliteter der føles dejlig blød mod huden. DROPS garn findes i alle regnbuens farver og forskellige kvaliteter. Er du i tvivl om, hvor meget DROPS garn du har behov for til dit næste strikke eller hækle projekt, så hjælper de dig gerne med råd og vejledning hos Garnværkstedet. De kender DROPS garnet og er selv entusiastiske i forhold til at strikke og hækle, så de kender de fleste udfordringer, du kan komme ud for i løbet af dit projekt. Find det lækre DROPS garn på garnvaerkstedet.dk.