Stort udvalg af rødvin hos Erik Sørensen vin

 

Erik Sørensen Vin har et meget stort og varieret udvalg af forskellige vine fra overalt i verden i allerbedste kvalitet til gode priser. 

Bredt udvalg af argentinsk rødvin

Hos Erik Sørensen Vin findes et af de største udvalg af argentinsk rødvin her i Danmark. Argentinsk rødvin udgør den største procentdel af vine i Sydamerika, og det er hovedsageligt rødvin, der produceres i Argentina. Blandt andet bliver der her produceret cirka fire gange så meget vin, som der gør i nabolandet Chile. Den vigtigste drue i Argentina er Malbec druen. Eksporten af denne drue og anden argentinsk rødvin er stadigt stigende, og Erik Sørensen Vin er forberedt med en af de største importhandler af argentinsk rødvin.

Lækkert kvalitets rødvin fra Sydafrika

Rødvin fra sydafrika er voldsomt stigende i kvalitet, efter landet lige så langsomt er sluppet ud af apartheidsystemet. Dette har gjort, at det er blevet meget nemmere for vinproducenterne at tjene de penge, der er nødvendige for at forbedre vinene. Rødvin fra sydafrika bæger stort præg af en forening af den nye og den gamle verden. Her kombineres meget modene frugt med en vis elegance og tilbageholdenhed, der skaber en blød og kraftfuld vinsmag. Noget af det allermest eftertragtede rødvin fra sydafrika, kommer fra området Stellenbosch, der ligger tæt på Cape Town. Dette område er, på trods af den lave produktion på cirka 20% af landets vinproduktion, centrum for sydafrikansk vin. Udover de mange gode vine og det store sortiment af forskellige vine, får du også her nogle af landets bedste priser og mest erfarne virksomheder. Erik Sørensen Vin har været en af de største vinimportører siden 1956, og dette er med til at sikre gode, direkte kontakter til vinproducenter, der endvidere sikrer dig lave priser udenom grossister, mellemhandlere og agenter.