Tilskud til varmepumpe (Mitsubishi, Panasonic m.m.)

Det er ikke lige meget, hvilken varmepumpe man vælger. Gode modeller fra mærker som Mitsubishi og Panasonic leverer meget bedre og mere effektiv varme selv langt efter køb. Vidste du, at du kan få tilskud på køb af disse? Læs mere på www.novasolar-webshop.dk.

NovaSolar

Vælg en Mitsubishi varmepumpe hos NovaSolar

Du finder kraftige modeller fra Mitsubishi, der er alle pengene værd. En Mitsubishi varmepumpe er ikke den billigste på markedet, men til gengæld får du meget mere kvalitet for dine penge, end en off brand model, der ikke holder i så lang tid. Derfor tilbydes også 5 års garanti hos NovaSolar. Modeller fra Mitsubishi er bl.a. kendte for at kunne føle, når der er mennesker i huset, men også deres effektive varmeallokation med to flapper og store varmeeffektivitet – selv ved udendørs temperaturer på -15 grader celsius. Det er naturligvis også muligt at sætte timer på, så du kan kontrollere det hele efter dine præferencer og dit behov. Vi har jo alle en unik døgnrytme. Montørerne fra NovaSolar kommer ud og sætter din nye Mitsubishi varmepumpe op, så den er klar til brug med det samme. Læs mere om de forskellige modeller fra mærket på novasolar-webshop.dk.

Læs om muligheden for tilskud på www.novasolar-webshop.dk

Det er også muligt at søge om tilskud. Hvis du har spørgsmål om, hvordan det fungerer med tilskud, så tøv ikke med at kontakte de venlige og servicemindede personalemedlemmer fra NovaSolar. Der er nogle konkrete vilkår, som skal overholdes, før du kan søge om tilskud til varmepumpe. Disse varierer fx, hvis pumpen skal benyttes til fritidshus eller helårshus. Der står en udførlig guide for, hvordan du søger om penge ved køb af en varmepumpe til din beboelse. Når du har læst teksterne igennem, og hvis du stadig føler, du har spørgsmål til gode, så finder du NovaSolars e-mailadresse og telefonnummer på hjemmesiden.

Få hjælp vedrørende tilskud til luft til luft eller luft til vand varmepumper, som NovaSolar fører fra anerkendte mærker heriblandt Mitsubishi, som nævnt i denne artikel, men også Panasonic.