Trylleshow til konfirmation og firmafest. Klik ind på anderslilleore.dk

Tryllekunstner Anders Lilleøre tilbyder sit trylleshow til firmafest og konfirmation. Personen er kendt fra Noget I Ærmet, og han kan både optræde på dansk og engelsk. Klik ind på anderslilleore.dk, og læs mere om hans geniale tryllerier!

Tryllekunstner Anders Lilleøre

Enestående og nærværende trylleshow til firmafest

Skal erhvervsfesten i år byde på noget ekstra? Så book Tryllekunstner Anders Lilleøre og hans trylleshow til firmafest! Det er en oplevelse, som dine kollegaer ikke kommer til at glemme foreløbigt. Et trylleshow er en speciel oplevelse, som især egner sig til firmafesten. Det kunne også være et teambuilding event eller en reception, der har brug for et kick off. Tryllekunstner Anders Lilleøre leverer både hans trylleshow på dansk og engelsk, så derfor er det også oplagt at booke ham, hvis de internationale forretningsforbindelser kommer på besøg. Det er psykologisk manipulation og tryllerier kombineret til et fænomenalt trylleshow, der giver gode grin. Hans show er perfekt til firmafester med en bred publikumsskare, hvor der er mange forskellige humoristiske sanser. Læs mere om firma events på www.anderslilleore.dk, og få et uforpligtende tilbud.

Tryllekunstner Anders Lilleøre kan underholde til din konfirmation

Få en tryllekunstner til konfirmation. Med Tryllekunstner Anders Lilleøre får man en eksklusiv og nærværende oplevelse. Det er et humoristisk indslag, der er med til at løfte konfirmandens humør, forældrenes humør og hele familiens oplevelse. Flere og flere leder efter alternativ underholdning til konfirmationen, og det er blevet populært at booke en tryllekunstner. Hvis du ønsker Anders Lilleøre til dit event, så husk at booke i god tid! Han sørger for at alle kommer til at grine og blive fascineret. Han er kendt fra Noget I Ærmet, og hans trylleshow egner sig til konfirmation, men også fødselsdag, bryllup, jubilæum og mange andre typer begivenheder i privaten, men også i erhverv, naturligvis. Hvis du vil vide mere så besøg anderslilleore.dk online.

Et trylleshow til firmafesten er måske det indslag, som der netop kan sparke gang i erhvervs eventet. Book Tryllekunstner Anders Lilleøre og hans trylleshow til erhverv og private. Det er også populært med et show til konfirmation, der byder på tryllerier samt psykologisk manipulation.