USB-C kabler og PS4 controllere til fantastiske priser og med hurtig levering

Køb udstyr til din Playstation 4 eller andre modeller billigt hos Av-Cables.dk, som også sælger tilbehør til andre spilkonsoller. Er det derimod kabler, du leder efter? Du finder ikke et bedre udvalg end på www.av-cables.dk, hvor man har hele 60 dages returret. Besparelserne gælder også for USB-C kabler.

Av-Cables.dk

Alt i PS4 controllere og udstyr – Billigt

Se det store udvalg af udstyr til Playstation 4. Mangler du en PS4 controller? Når vennerne kommer forbi, så skal ingen da sidde uden for spillet? Sørg for at have PS4 controllere nok. Når nu de er så billige hos Av-Cables.dk, giver det god mening at købe flere PS4 controllere hjem. Køb f.eks. Playstation 4 controllere i blå, rød, hvid og sort. Køb dem med kabel, eller bestil dem trådløse. En kablet PS4 controller er lidt billigere end en trådløs model, men på den anden side er det rart nok ikke at skulle døje med en ledning. Det giver en følelse af frihed, når man gamer på sin Sony spilkonsol. Nu når den nye Playstation 5 udkommer, så er Av-Cables.dk klar med de bedste priser lige fra start. Mange hænger dog stadig ved Sony Playstation 4, da den stadigvæk har rigtig lækker grafik og kraft. Så hvis du vil spare penge på en PS4 controller eller andet tilbehør til din spilkonsol, så se det prisstærke udvalg hos denne webshop.

Spar penge på et USB-C kabel hos shoppen Av-Cables.dk med 60 dages fuld returret

De er for alvor ved at blive populære og en fast del af vores hverdag; Et USB-C kabel bruges til alt fra den eksterne harddisk til mobiltelefonen. Det mest tydelige ved et USB-C kabel er dets størrelse. Det er blevet langt mindre end forrige udgaver. Man får endnu bedre overførsel på mindre plads. Flere og flere apparater kræver et USB-C kabel, og heldigvis kan de købes billigt hos Av-Cables.dk. Nogle gange er det nødvendigt med en USB-C adapter. Køb USB 3.1 adapter kabler f.eks. til DisplayPort, DVI og HDMI online. Tag et kig på de forskellige typer USB-C 3.1 kabler via www.av-cables.dk, som har modtaget en rigtig flot score på Trustpilot – nemlig 5 stjerner!

Spar penge på Sony PS4 controllere og USB-C kabler.