Vintage lamper fra Christian Dell

La Gare importerer mange flotte lamper fra Frankrig, men La Gare importerer også Christian Dell lamper fra Tyskland. Læs mere på www.lagare.dk.

Christian Dell lamper

Christian Dell lamper er designet i Tyskland, og de er utroligt smukke. Læs mere om Christian Dell lamper hos La Gare. Christian Dell lamper har et gammelt design, som er blevet perfektioneret for mange år siden – de originale Christian Dell lamper som dem, du kan købe hos La Gare – er nemlig så gamle, at de ikke produceres længere. Christian Dell lamperne blev lanceret i 1936, og disse flotte lamper har altså overlevet anden verdenskrig. De flotte bordlamper, som Christian Dell lamper ofte forbindes med, er utroligt flotte, og deres gamle design er tidløst, hvilket også er grunden til, at La Gare stadig importerer dem, de kan finde, fra Tyskland. La Gare importerer en del forskellige Christian Dell lamper, som du kan finde på www.lagare.dk.

La Gare

Hos La Gare finder du alle de fede franske og tyske lamper, som har været udgået af produktion i mange år. La Gare er nemlig en side, der handler med antikke loppefund, som er importeret direkte fra de sydfranske dale eller fra det stærke tyske land. Hos La Gare finder du mange gode og kendte navne som Christian Dell og Jielde-lamper, som er utroligt eftertragtede og mange penge værd. De mange gode lamper, du kan finde hos La Gare, er så utroligt eftertragtede, fordi mange af dem i virkeligheden burde være på museum. På www.la-gare.dk finder du også forskellige borde og stole, som ligeledes er importeret fra Frankrig eller Tyskland. Du kan læse meget mere om den mission, La Gare står for, på deres hjemmeside www.la-gare.dk. Her finder du også kontaktinformationer på folkene bag La Gare, som altid er friske på en snak om antikke loppefund.
Hos La Gare finder du unikke originallamper, som ikke længere findes på markedet. La Gare sælger nemlig varer, de har fundet på loppe- og antikmarkeder i Frankrig. Læs mere på www.lagare.dk eller på www.la-gare.dk.