Virbac kattefoder og Diapro til hunde – alt i dyrefoder og kosttilskud

Vil du være sikker på, at din kat spiser godt og sundt, er Dyrlægens Gård helt bestemt et godt sted at handle. Her finder man nemlig bl.a. Virbac kattefoder, som både er sundt for katten, og som den helt sikkert vil elske. Til hunde finder man selvfølgelig også en masse gode produkter, f.eks. Diapro, kalm og meget mere. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Dyrlægens Gård

Dyrlægens Gård er førende forhandler af Virbac kattefoder

Besøger man disse dage www.dyrlaegensgaard.dk for f.eks. at købe Virbac kattefoder, bliver man med det samme præsenteret for et bredt og velassorteret udvalg, som er velegnet til både voksne katte, seniorkatte og til kattekillinger. Virbac kattefoder fås nemlig i flere gode varianter, der alle sammen har dét til fælles, at de er sprængfyldte med sunde og naturlige ingredienser, og er sammensat på en måde, så katten både bliver glad og mæt, og så den får en masse af de ting i kosten, som den har brug for. Lige nu finder du bl.a. varianter i kataloget som Virbac kattefoder til allergiske katte, kattefoder til kastrerede katte, killingefoder og meget mere – alt sammen i den velkendte Virbac kattefoder kvalitet og klar til levering lige til døren.

Diapro til hunde – effektiv lindring af maveproblemer

Udover Virbac kattefoder, er der bestemt også mange andre gode grunde, til at kigge forbi Dyrlægens Gård lige nu, både for hunde – og katteejeren. Har ens hund f.eks. problemer med maven, er Diapro til hunde som regel en super effektiv måde at få genoprettet dens tarmflora. Helt som med os mennesker, er problemer med maven noget, der kan spolere hverdagen for hunde. Derfor er det godt at vide, at butikker som denne er klar til at levere velfungerende kosttilskud til hunde, der kan give livskvaliteten tilbage, f.eks. Diapro til hunde.

Besøg eventuelt selv hjemmesiden, når du har tid, og få et kig på det store udvalg inden for bl.a. Virbac kattefoder, Diapro til hunde med mere.