ZENZO

ZENZO har løsninger til udendørs affaldssortering som fx miljøstationer

Skal der etableres udendørs affaldssortering i gården eller på vejen, så har ZENZO en smart løsning med nedgravede miljøstationer. Besøg dem her www.zenzo.dk og læs mere om deres professionelle løsninger inden for affaldshåndtering og beskyttelse af containere med det samme.

ZENZO

En ekspert i udendørs affaldssortering

ZENZO er en virksomhed, som tilbyder forskellige løsninger til håndtering af affald i boligområder. På deres shop formidler de de mange smarte løsninger gennem gode billeder og beskrivelser, så du kan finde frem til det, der passer til jeres behov. Du kan blandt andet læse om, hvilke muligheder der findes for udendørs affaldssortering. Her kan du finde Envirobanks flotte skraldespande. Deres skraldespande er udviklet med fokus på, at det skal være nemt at sortere affald. Deres spande har tydelige piktogrammer, som formidler, hvilket affald, der skal i spanden. Klik ind her på linket www.zenzo.dk og læs mere om Envirobanks pæne udendørs affaldssortering.

Nedgravede miljøstationer kan inddeles i rum

I dag er det muligt at gemme miljøstationerne under jorden, så de ikke står og fylder i gården eller på vejen. Hos ZENZO tilbyder de forskellige løsninger på nedgravede miljøstationer, som kan gøre det nemt at sortere affaldet på vejen fra blandt andet Lumio. Lumio har for eksempel udviklet en nedgravet miljøstation, som kan deles i to rum. De er fremstillet i galvaniseret stål og har en kapacitet på 5 m3. Containeren kan for eksempel deles op med to rum på 2 og 3 m3, hvilket er optimalt, hvis I sorterer affald og bioaffald. De to affaldstyper formidles på stationens indkastningskasse over jorden, så det bliver tydeligt, hvad der skal i hvilket rum. Klik ind her www.zenzo.dk og læs mere om de smarte nedgravede miljøstationer.

Skab en smart udendørs affaldssortering med flotte skraldespande og nedgravede miljøstationer hos ZENZO. Besøg dem online her www.zenzo.dk og se hvilke professionelle løsninger, der passer til din vej eller gård.