Ballerup Guld & Sølv

Stort udvalg af ure til både kvinder og mænd

Hos Ballerup guld finder man altid et stort udvalg af ure til både mænd og kvinder. Udvalget af ure kommer fra mange kendte designere og producenter. Således finder man ure fra Christina Watches og Seiko armbåndsure.

ballerupgulddk-logo

Christina Watches

Som autoriseret forhandler af Christina Watches er man altid garanteret et stort udvalg af ægte ure til mænd og kvinder fra Christina Watches, når man besøger Ballerup guld. Design- og ægteparret Christina og Claus har på egen hånd bygget deres forretning op fra bunden og i dag sælges de populære og anerkendte Christina Watches i mere end 250 lande verden over. Det helt særlige og unikke ved Christina Watches er den store personlige frihed til at designe og skabe sit helt eget armbåndsur. Dette er muligt, da Christina Watches også har udvidet sin forretning til at indbefatte smykker. Således kan man selv sammensætte ur og smykker efter sine personlige præferencer. Hos Christina Watches bliver der aldrig gået på kompromis med kvaliteten til fordel for kvaliteten. Så efter meget research og test forsøg er det lykkedes at lave en serie af ure og smykker med diamanter, som ikke koster en formue.

Seiko armbåndsure

Hos Ballerup guld finder man et spændende udvalg af Seiko armbåndsure til både mænd og kvinder. Udvalget er altid stort og varieret, så man finder på nye design og tidsløse klassikere i det spændende sortiment. Seiko armbåndsure er kendte for at have et klassisk design, som passer til enhver stil og personligt udtryk, hvilket gør det nemt at kombinere et Seiko ur med et hvilket som helst outfit og en hvilken som helst lejlighed. Således gør Seiko armbåndsure sig godt til både hverdag og fest. Uanset om man godt kan lide detaljerige ure, eller man foretrækker mere simple og enkle designs, så finder man det helt rigtige Seiko armbåndsur hos Ballerup guld. Således finder man helt enkle ure fra Seiko der består af aluminium, samt andre ure fra Seiko med mange detaljer og en kombination af materialer. Man finder Seiko armbåndsure i mange forskellige prisklasser hos Ballerup guld, så alle kan være med uanset pengepungens størrelse.