Om Erhvervs info

Erhvervs-info.dk er din genvej til viden om danske virksomheder. Her finder du information om et væld af produkter og serviceydelser i det danske erhvervsliv. Tanken er at informationerne skal være dybere og mere informative end det du typisk finder på en normalt standardiseret produktbeskrivelse.

Vi ser alt for ofte at produktinformationer er utrolig kortfattede. Somme tider står de som få opstillede punkter, andre gange ser vi produktsider der er decideret tomme. I de tilfælde må du som forbruges nøjes med at betragte produktet ud fra et billede og det er jo ikke altid nok. Som forbruger fortjener du mere viden inden du foretager et køb, men faktisk fortjener de mange gode produkter og bedre vilkår for at blive afsat.

Vi forventer ikke at du kan finde information om alle produkter og ydelser og ERHVERVS INFO, men vi håber på at nå langt, så vi som vidensbank bliver værdifuld for dig som forbruger.

Det er vores tanke, at du i teksterne også vil finde information om virksomheden der sælger produkterne. Hvad står de for? Hvad kan du som forbruger forvente? Du skal handle i præcis de butikker, du føler passer til dig.

Har du yderligere spørgsmål til forhandlere eller ønsker mere viden om produkterne og ydelser der er præsenteret på siden, må du ikke tøve med at kontakte forhandlerne. De står naturligvis til rådighed med hjælp og vejledning.