Fond startet af den dygtige forretningsmand Denis Viet-Jacobsen

Denis Viet-Jacobsen er en dygtig forretningsmand med mange års erfaring i mid-market buyout firmaer, som har startet Viet-Jacobsen Fonden, som kan søges til almennyttige formål.

Viet-Jacobsen Fonden

Viet-Jacobsen

Denis Viet-Jacobsen har lavet en stor fond i Danmark, som kan søges til bl.a. veteranformål, børn og unge fra socialt udsatte hjem og områder, videregående uddannelsesforløb og almennyttige formål. På den måde vil Viet-Jacobsen gerne give noget tilbage til samfundet, og hans fokus er, at styrke individets muligheder for at ændre på dets egen situation. Det handler om at give nogle mennesker succesoplevelser og styrke deres tro på, og opmærksomhed om at de kan ændre deres egen situation. Viet-Jacobsen har siddet i forskellige firmaer, bl.a. som strategisk konsulent hos Intermediate Capital Group, hvor han lavede geniale investeringer i danske firmaer, som virkelig viste sig at være lukrative. Nu er han CEO i eget firma Solix Aps, som også investerer penge i forskellige firmaer, og viser dem vejen til succes, vækst og flere arbejdspladser. På den måde styrker det fællesskabet, når det går godt for danske firmaer, og nu har han lavet en stor fond, som kan søges af mange forskellige.

Denis Viet-Jacobsen – en dygtig investeringspartner

Denis Viet-Jacobsen er en dygtig investeringspartner, som har en lang historie af succesoplevelser bag sig i erhvervslivet både i Danmark og i udlandet. Han har bl.a. arbejdet i den London baserede kapitalvirksomhed Intermediate Capital Group, hvor han blev investment director med ansvar for Norden. Her lavede han super gode investeringer i bl.a. Danske firmaer, som virkelig viste sig at give pote, og på den måde har Denis Viet-Jacobsen udvist en enorm god intuition, finfølelse med markedet og de mekanismer, som sker på det danske og udenlandske marked. Han er selv CEO i Solix Aps, som hjælper bl.a. danske firmaer med kapital og gode råd, så de kan finde det rette spor, og det virker altid som en super effektiv vitaminindsprøjtning, som kan få de fleste firmaer til at vokse hastigt. En erfaren forretningsmand, er Denis Viet-Jacobsen, som lige har starte Viet-Jacobsen Fonden, som støtter mange forskellige sociale og almennyttige formål.