Virbac allergifoder og kalm til hunde hos Dyrlægens Gård

Dyrlægens Gård tilbyder kalm og andet i kosttilskud til hunde og katte. På dyrlaegensgaard.dk kan du også shoppe hundemad online som fx Virbac allergifoder og andet i sygedomsdiæter til kæledyr.

Dyrlægens Gård

Kalm til hunde – Beroligende og angstreducerende

Dyrlægens Gård har alt i kosttilskud til hunde inkl. kalm, ArthroFlex og Diapro. Hos denne webshop har de nøje udvalgt produkterne, så de ikke indeholder nogen skadelige stoffer til din hund. Kosttilskud skal naturligvis ikke stå alene. Det skal være en tilføjelse til en ellers sund og næringsrig kost med alle de rette vitaminer og mineraler. Når du først har sørget for at vælge kvalitetsmad til hunden, kan du begynde at kigge lidt på kosttilskud som kalm, Diapaste og ArthroFlex. Kategorien på dyrlaegensgaard.dk indeholder også Canosan, Canikur, Flexadin og mange andre anerkendte produkter fra troværdige leverandører. Kalm er et naturligt fodertilskud, som både benyttes af hunde og katte, der er med til at reducere angst, utryghed og stress. Det er især oplagt at give ens kæledyr kalm omkring nytårsaften eller andre scenarier, hvor det er særligt udsat for stress. Læs mere om dosering, indtagelse osv. på hjemmesiden.

Virbac allergifoder til hunde af højeste kvalitet

Hunden kommer til at elske Virbac allergifoder. Dyrlægens Gård forhandler både hundemad til raske og syge væsner fra dette brand. Nogle dyr døjer med kraftig allergi ligesom mennesker. Her giver det mening at behandle med specielt allergifoder som fx det, Virbac har produceret, som herfra kan anbefales. Yderligere står mærket for vægtvedligeholdelsesfoder og mad med fokus på at holde leddene sunde. Med den rigtige sygdomsdiæt kommer man langt i forhold til, at hunden får livsglæden tilbage igen – selv i en sen alder. Køb Virbac allergifoder til hunde hos Dyrlægens Gård, og skab et bedre liv for ”menneskets bedste ven”.

Hos Dyrlægens Gård kan du vælge mellem en lang række af hundemad som fx Virbac allergifoder. Køb også kosttilskud som kalm, ArthroFlex og Diapaste!