Bestil fadølsanlæg fra Lindr – Pygmy 25 Plug&Play anlæg

Hos tapshop.dk finder du forskellige typer af Plug&Play fadølsanlæg. Et af disse er Pygmy 25, som du kan læse mere om i artiklen her eller på hjemmesiden.

Fadølsanlæg – Stort udvalg online

Overvejer du at købe et fadølsanlæg? Hos tapshop.dk finder du forskellige typer både med kompressor og med vandbad. Køb et komplet fadølsanlæg til en stærk pris og til forskellige behov – store såvel som små. Det er essentielt, du vælger et anlæg, som kan levere fadøl nok til forsamlingens forbrug. Er det første gang, du køber? Det kan være svært at overskue markedet, hvis man ikke har kendskab til de forskellige typer anlæg. Hos tapshop.dk sidder de altid parat til at rådgive potentielle kunder. De vejleder ikke kun vedrørende køb af fadølsanlæg, men også brug. Der står forskellige artikler online bl.a. om fadølsskum, regulatorer og anstikkere. Der er også informative hjælpevideoer, som kan give et godt indblik i brug af fadølsanlæg. Besøg den informative hjemmeside, og køb et nyt fadølsanlæg allerede i dag.

Pygmy 25 til mindre fadølsbehov – tapshop.dk

Hos tapshop.dk finder du det populære Plug&Play fadølsanlæg kaldt Pygmy 25. Det er et populært og nemt valg til dem, som ønsker at servere lækker og saftig fadøl uden at ruinere budgettet. Køb det komplette Pygmy 25 anlæg til en god pris hos tapshop.dk. Der er også udarbejdet en informativ hjælpevideo, der forklarer mere om denne type. Pygmy 25/K er designet af Lindr, som er et anerkendt mærke i branchen fra Tjekkiet. Gå i gang med at servere førsteklasses fadøl, hvad end det er til julefrokosten eller festteltet. Med Pygmy 25 har du en passende løsning, der kan opfylde mange mindre behov. Du får altid top kundeservice og hurtig levering hos tapshop.dk. Webshoppen tilbyder samtidig gratis fragt og informationsvideoer til mange forskellige emner.

Leder du efter et fadølsanlæg? Det kan herfra anbefales at kigge på Pygmy 25 af Lindr, som forhandles online på tapshop.dk til skarpe priser!