Er du på udkig efter et fodboldmål eller et bordtennisbord til hjemmet eller klubben? Så besøg homex.dk

Kodeordene hos HomeX.dk er bestemt: aktivitet, sport og kvalitet. Deres brede sortiment af sportsudstyr til hjemmetræning dækker en lang række sportsgrene, samt anden form for både indendørs og udendørs leg. Det gode handelsforhold er i fokus, sådan at produkter fra HomeX.dk forhandles med kærlighed – helt fra leverandør til kunde.

HomeX.dk

Fodboldmål der egner sig både til leg og træning

Rigtige fodboldspillere tropper op til kamp, uanset hvordan vejret arter sig. Et fodboldmål skal derfor ligeledes kunne klare alt fra skyfri himmel til pludselige skybrud. Fodboldmål fra HomeX.dk er importeret fra kvalitetsbevidste leverandører, som producerer mål i slidstærke materialer, der med sikkerhed kan holde til et ubeslutsomt dansk vejrbillede. Tag derfor et kig på de mange fodboldmål af enten stål, aluminium eller plast, som hver især har sine fordele, når det gælder slidstyrke og mobilitet. Du finder desuden små fodboldmål, der er perfekte til de mindste eller mindre haver, sådan at alle kan være med helt uden problemer. Med en smule fantasi og et par udendørs fodboldmål fra HomeX.dk, kan haven eller parken derfor let transformeres om til et professionelt stadion og stå klar til mange timers leg.

Skab gode minder omkring et bordtennisbord

En anden sport, der kræver udstyr af god kvalitet, er bordtennis. Bordtennis er sporten for alle – uanset alder, teknik eller erfaring. Et bordtennisbord kan derfor være en god investering til garagen, sommerhuset eller fritidsklubben, da det uden tvivl vil blive det helt store hit. Hos HomeX.dk forhandles en lang række bordtennisborde, blandt andet fra det anerkendte mærke STIGA. Med et stabilt bordtennisbord fra STIGA, kan du bringe spil og hyggelig aktivitet ind i hverdagen, uden at der er behov for alt for meget plads. Du finder nemlig bordtennisborde i mini, midi eller fuld størrelse samt modeller, der kan klappes sammen. Bestil derfor dit nye bordtennisbord i dag, og glæd dig til hyggelige stunder med familie, venner eller naboer.

Besøg www.homex.dk, hvis du vil købe dit sportsudstyr fra en e-mærke certificeret forretning, der bestræber sig på troværdighed, kvalitetsprodukter og yderst personlig service.