Eksklusivt og minimalistisk køkken fra Multiform A/S

Leder I efter et eksklusivt køkken, hvor der ikke bliver gået kompromis med kvaliteten? Et minimalistisk køkken, hvor greb er overflødiggjort? Så er Multiform A/S med eget snedkeri i Danmark køkkendesigneren for jer. Siden 1982 har de designet og produceret kvalitetskøkkener efter kundernes ønsker. Først booker I et møde med en indretningsarkitekt, hvor I får en brand book med hjem, så I har god tid til at vælge et eksklusivt køkken. Et eksempel på et minimalistisk køkken, er Form 2 – helt uden greb.

Få et eksklusivt køkken fra et dansk designikon siden 1982

Hvis I drømmer om daglig nydelse i et eksklusivt køkken, som I selv har været med til at designe, og hvor I får opfyldt jeres særlige krav og ønsker, så kan I booke et møde med en indretningsarkitekt, der lytter til jeres idéer. Når I får et eksklusivt køkken, der kan holde i mange år, er I med til at skabe en klassiker, og jeres køkken bliver fremtidssikret. Køkkenet kommer til at passe til resten af jeres hus og det liv, der leves i det. Samtidig bliver tidsånden tydelig. I jeres eksklusive køkken bliver der kælet om detaljerne, og snedkerværkstedet er, efter 40 år, stadig stolt af sin kompromisløse kvalitet. Træet er en kombination af massivt træ og tyk finér. Finéren er skåret på en måde, så årerne i træet kommer til sin ret. Til bord- og endeplader kan I vælge i sten. Når de rigtige materialer bliver brugt, får I et eksklusivt køkken, som bliver hjertet i hjemmet. Find inspiration på multiform.dk.

Form 2 – et minimalistisk køkken fra Multiform A/S

Da Form 2 blev skabt i 1997, ønskede designer Carsten Michelsen at skabe et minimalistisk køkken, hvor det funktionelle var i top. Køkkenet har senere givet inspiration til de andre rum i huset, så hele hjemmet kan blive stilrent uden uønskede dikkedarer. Form 2 opnåede, ligesom Form 1, hurtigt klassikerstatus. Ønsker I et minimalistisk køkken som Form 2, kan I vælge mellem flere træsorter i flere forskellige farver og enten i højglans eller glans 25. Bordpladen kan I købe i en farve, der matcher jeres inventar eller én, som danner en tydelig kontrast. Ved valg af skuffer eller skabe anbefales det, at I overvejende vælger skuffer, da de giver et bedre overblik over indholdet. Få et minimalistisk køkken, der giver jer daglig nydelse. Det kan skabes helt uden greb og det er håndlavet, dansk design.

Få et møde, og oplev forskellen ved at bruge en indretningsarkitekt, der hjælper jer med at få drømme, som I ikke anede, I havde, frem i jeres valg af et eksklusivt køkken og gerne et minimalistisk køkken med mange skuffer. Book mødet på www.multiform.dk. Husk endelig at få en brand book med hjem.