Køb Barlinek træpiller med tysk moms hos Pillemadsen

Pillemadsen er et af de absolut bedste steder at handle træpiller online, og har helt sikkert også den type som du har brug for. Der er mange gode mærker i kataloget, blandt andet Barlinek, Olimp, Fireheat, RW og flere andre. Forhandleren fører træpiller til tysk moms. Præcist hvad det betyder for dig som kunde, det kan du læse mere om i artiklen herunder.

Pillemadsen

Træpiller med tysk moms

Der er flere gode grunde til at købe træpiller hos den danske forhandler Pillemadsen. Først og fremmest er der det ekstra høje serviceniveau man altid sørger for at holde. Skulle der opstå gnidninger af den ene eller anden art i forbindelse med køb af træpiller, løses disse altid lynhurtigt, og man føler sig generelt i gode hænder, når man handler på siden. Der hvor det hele for alvor bliver interessant, er når man ser priserne på træpiller. Hos forhandleren kan du nemlig nøjes med at betale tysk moms. Den eneste bagside ved det, er at man selv skal sørge for at afhente de træpiller man køber, eller alternativt få en uafhængig vognmand til levere dem – hvilket dog kan klares både nemt og billigt.

Barlinek træpiller i god kvalitet

Barlinek er en på alle måder respekteret producent når det gælder trægulve, men har også en ekstra sidebeskæftigelse med at producere træpiller af høj kvalitet. Det viser sig nemlig at der er en masse ”spild” træ når man producere gulve, og det besluttede Barlinek at man ligeså godt kunne bruge til noget smart, og lave træpiller af. Barlinek træpiller er et super godt valg for dig, der gerne vil fyre ekstra grønt, da der er tale om økologisk brændsel.

Vil du vide mere om Barlinek, forhandleren eller lignende, er der masser af god info at hente på www.pillemadsen.dk.