Jensen senge og sengegavle i træ og med polstring – Schwarz Senge

Er du på udkig efter en sengegavl i træ eller måske en af de lækre senge fra Jensen Beds? På schwarz.dk finder du et stort sortiment af kvalitetsprodukter til dit soveværelse. Det flotte udvalg og gode priser går hånd i hånd med det høje serviceniveau både online og i butikken. Kig forbi Schwarz Senge i København Ø.

Schwarz Senge

Sengegavl i træ – Gode priser på trægavle

Hvis du leder efter en lækker trægavl, kan udvalget af sengegavle i træ fra Getama anbefales, som både har designet modeller til box og ramme montering. En trægavl kan gøre meget for sengens fremtræden og udtrykket i hele soveværelset. Det er også lækkert med lidt støtte, til når man sidder op i sengen, så puderne ikke falder ned i mellemrummet imellem seng og væg. Schwarz Senge har den rette sengegavl i træ, men også i polstret materiale, efter dine krav, og du kan se alle modellerne på www.schwarz.dk. Danske Getama har længe været kendt som en af de bedste producenter i landet, når det kommer til madrasser, dyner og ikke mindst sengegavle. Bestil din trægavl til en god pris fra Getama allerede i dag.

Jensen seng – Lækre elevationssenge og kontinentalsenge

En Jensen seng er lig med luksuriøs komfort, og sådan har det været helt siden 1947, hvor mærket blev etableret. Se sortimentet af kontinentalsenge og boxelevationssenge på schwarz.dk, der har et omfattende udvalg af sengeløsninger fra Jensen Beds. Gode madrasser og solidt håndværk kombineret med lækre og minimalistiske designs kendetegner Jensen senge. De produceres på norsk fabrik med høj kvalitetsstyring, og hver seng fra Jensen Beds, der kommer ud fra fabrikken i Svelvik, er et mesterværk i sig selv. Kom forbi, og prøv en af de mange Jensen senge. I butikken på Østerbro, har du mulighed for at ligge i de forskellige modeller fra Jensen, Dunlopillo, Carpe Diem, Schramm og de mange andre mærker. Bestil en rygtest, inden du kommer, og få bedre vejledning efter din kropstype.

Køb din sengegavl i træ eller som polstret udgave på schwarz.dk, der også forhandler en del i de skønne senge fra Jensen Beds – made in Norway.