New yorker døre og vægge med specialmål – Besøg firstfloorcph.dk

Se de flotte New yorker døre og vægge med inspiration hentet fra de skandinaviske designtendenser. Klik ind på firstfloorcph.dk.

First Floor Copenhagen

New Yorker dør – Bæredygtige design hos First Floor Copenhagen

First Floor Copenhagen har med sans for bæredygtighed og uden at gå på kompromis med skønhed og elegance, specialiseret sig i interiørløsninger. Med deres New Yorker dør tilbyder de en smuk og elegant måde, at aflukke rum, uden at de føles lukkede. Med deres stilfulde design, der trækker på det bedste inden for den skandinaviske designtradition og leder tankerne hen på drømmene og New Yorks store åbne rum, fungerer deres New Yorker dør som en rumdeler, der samtidig ikke hindrer lyset i at fylde rummene. New Yorker døren går med andre ord ikke på kompromis med æstetik og funktion. Generelt er det kendetegnende for virksomheden, at alle deres produkter er designet ud fra et princip om både æstetik og funktion og foruden New Yorker døren, findes også hele vægge, også i New Yorker stil. Hvis du leder efter en dør, der kan bidrage med både æstetik og funktion, er New Yorker døren et godt bud. Se mere om deres mange unikke løsninger på deres hjemmeside: Www.firstfloorcph.dk.

Køb en New Yorker væg med specialmål

First Floor Copenhagen har specialiseret sig i funktionelle og smukke løsninger til skabelsen af rum. Du finder her alt fra vægge til døre i deres New Yorker serie, der er designet ud fra en tanke om bæredygtighed uden at gå på kompromis med skønhed og lys. Både vægge og døre tillader i deres design lys at trænge igennem, og du sikrer dig således, at opdelingen af et rum ikke gør følelsen af rummet hverken mindre eller mørkere. De fremstiller deres velkendte New Yorker væg med specialmål og du kan således få lige den væg du ønsker dig. Deres unikke løsninger af New Yorker vægge med specialdøre kan tilpasses alle situationer og behov, og de sidder hver dag klar til at bidrage med råd og vejledning. Er du på jagt efter en specialløsning til dit hjem, og ønsker du ikke at gå på kompromis med hverken æstetik eller funktion, kan du få lavet en New Yorker væg med specialmål, tilpasset dine behov. Se mere om New Yorker vægge med specialmål her på www.firstfloorcph.dk.