Effektiv og naturlig rynkebehandling – få førsteklasses behandling med botox hos Kosmetisk Hviidsminde

Har du fået dybe linjer i panden eller en bekymringsrynke mellem øjenbrynene? Så kan en botox behandling være den hjælp, du har brug for. Det effektive stof reducerer rynker og fine linjer i ansigtet og bidrager til at skabe det friske look, du ønsker. Hos Kosmetisk Hviidsminde sætter du dig i stolen hos dygtige behandlere, der har mange års erfaring med botox. Bliv klogere på botox og dets virkning i artiklen her.

Botox blokerer for bevægelser

Botox bliver primært benyttet til at mindske rynker forårsaget af mimik, såsom bekymringsrynker, smilerynker ved øjnene og rynker i panden. Det kan dog også bruges til tandkødssmil og brynløft. 

Botox består af stoffet Botulinum Toxin Type A, som bliver indsprøjtet i de muskler, hvor man ønsker en forandring. Behandlingen er især velegnet til de rynker, der opstår som følge af sammentrækninger af musklerne, og det virker ved at blokere for bevægelsessignalet fra nerve til muskel. 

Når behandlingen er slut, vil man efter 2-5 dage mærke, at musklen gradvist bliver svag. Den fulde effekt opnås efter to uger, hvor musklen ikke længere kan bevæge sig. Da huden nu får ro, kan den genopbygge underhuden, hvilket resulterer i, at rynkerne forsvinder mere og mere. Efter ca. 3-4 måneder aftager blokeringen, og musklen genvinder sin funktion. Der er således ikke tale om en permanent behandling, og musklen bliver akkurat som før efter et stykke tid.

Mød behandlere med stor erfaring hos Kosmetisk Hviidsminde

Hvis du beslutter dig for at få foretaget en botox behandling, er det vigtigt, at du opsøger en behandler, der har styr på tingene og forståelse for dine ønsker. Hos Kosmetisk Hviidsminde møder du dygtige behandlere med mere end 11 års erfaring med botox, hvilket gør dem til nogle af de førende eksperter på området.

Din behandling bliver altid skræddersyet dine behov, og du sikres et naturligt resultat, der bevarer din mimik. Du får altså ikke et udtryksløst ansigt, hvilket stadig kan afskrække folk fra at turde at få foretaget en botox behandling. Kosmetisk Hviidsminde sætter en ære i at yde førsteklasses service og at skabe en tryg og professionel atmosfære fra det øjeblik, du sætter fod i klinikken. 

Inden behandlingen bliver der altid foretaget en lovpligtig forundersøgelse, som skal godkendes af klinikkens læge. Herefter er der krav om minimum 48 timers betænkningstid før selve behandlingen. På den måde sikrer både du og klinikken, at du træffer den rette beslutning. Det skaber de bedste rammer for et flot og tilfredsstillende resultat.