Alt fra kornvalse og majsvalse til fodervogne m.m. i høj kvalitet

Bulldog Agri forhandler fodervogne, majsvalser og andre landbrugsmaskiner fra et sortiment, der konstant udvides. Denne populære webshop har speciale i import og salg af kvalitetsmaskiner til de helt rigtige priser. Bulldog Agri er for eksempel eneforhandler af Storti i Danmark, noget du kan læse meget mere om herunder.

Fodervogne til køer, svin og andre landbrugsdyr

Fodervogne fra Bulldog Agri er til dig, der driver landbrug, som kræver foder i større mængder. Er du for eksempel indehaver af et stort landbrug med kvæg, er udvalget af fodervogne på www.bulldog.dk det helt rigtige sted at starte. Med en af de mange fodervogne, der forhandles hos Bulldog Agri, kan du effektivt få fordelt foder til dine dyr — uanset om du har køer, svin eller noget helt tredje. Udvalget er sammensat af mange forskellige modeller, sådan at du altid finder en model, der passer netop dine krav til fodervogne. Find alt mellem mere almindelige fodervogne og fuldfodervogne i det store produktkatalog og vid dig sikker på, at de alle er nogle af markedets bedste. Bulldog Agri har nemlig formået at få allieret sig med nogle af markedets mest anerkendt fabrikanter, hvilket betyder, at kvaliteten altid er helt i top. Du har derfor altid de bedste forudsætninger for at få fodret dine dyr ordentligt, når du vælger at handle hos Bulldog Agri.

Hos Bulldog Agri finder du kornvalse og majsvalse til at valse professionelt

En ærtevalse, kornvalse og majsvalse er naturligvis også altid at finde hos denne anerkendte forhandler af maskiner til landbrugssektoren. En kornvalse, eller en af de mange andre valser fra Bulldog Agri, valser effektivt korn, hestebønner, hvede og lignende. Under en valsning, passerer en af de førnævnte kornsorter gennem roterende cylindere. Presset fra disse cylindere nedbryder kornet, og bearbejder det, men kræver i mange tilfælde, at den pågældende kornsort er blødgjort på forhånd. Det anbefales derfor, at du kun tilsætter olieholdige frø direkte til din kornvalse, eller at du blødgør dine afgrøder først. Har man ikke tilsat vand, vil din kornvalse nemlig bare ende med at omdanne de hårde kerner til mindre stykker. En kornvalse kan altså bruges til at valse korn, som kan bruges til fodring af for eksempel kvæg. Bulldog Agri er derfor det perfekte sted at starte, hvis du mangler landbrugsmaskiner til et landbrug, der holder kvæg, svin eller andre former for dyr. En kornvalse fås i både større og mindre modeller, sådan at du altid kan få fat på en model, der både passer dine behov og dit landbrug. Har du brug for vejledning angående dine indkøb af landbrugsmaskiner, kontaktes Bulldog Agri gerne på enten telefon eller mail. Kontaktoplysningerne finder du på www.bulldog.dk.