Besøg Butik Gemakker og shop Esme-tøj og Nailberry Cashmere-neglelak

Butik Gemakker er en interiørbutik med en høj grad af troværdighed, som er ejet af mor og datter. Her forhandles kvalitetsvarer med fokus på økologi og bæredygtighed. Find blandt andet smart Esme-tøj og match med Nailberry Cashmere-neglelak.

Flot Esme-tøj i god kvalitet

Esme Studios laver bæredygtigt tøj i de smukkeste designs. Med Esme-tøj skal du ikke gå på kompromis med noget. Esme-tøj er nemlig lavet ud fra organisk og materiale og under miljøbevidste forhold. Esme-tøj forhandles i Butik Gemakkers store fysiske butik i Sønderborg og på deres webshop. Fyld garderoben op med en klassisk langærmet skjortekjole med tern i økologisk bomuld, løse lysegrå bukser i tencel med vide ben og høj talje, en mørkeblå midi nederdel med plisseringer hele vejen rundt og praktiske lommer, eller en hvid skjorte i økologisk bomuld med oversized fit. Skjorten er lavet i et klassisk og tidløst design, som komplimenterer mange outfits og egner sig til både hverdag, arbejde og fest. Med Esme-tøj sikrer du dig selv en garderobe med lang levetid fyldt med lækre designs, som aldrig går af mode. Esme-tøj er det perfekte valg til dig, der går op i stil og samtidig tænker på miljøet. På gemakker.dk finder du et unikt sortiment af moderne og stilrent tøj fra Esme. Besøg hjemmesiden og bestil det hjem allerede i dag.

Nailberry Cashmere-neglelak i smukke farver

Hos Butik Gemakker finder du et stort udvalg af neglelak fra Nailberry, herunder Folie Douce, Mindful Grey, Taupe La m.m. Nailberry Cashmere-neglelak er butikkens mest populære farve. Med Nailberry Cashmere-neglelakken får du en smuk og holdbar neglelak i brunlig gammelrosa, som med garanti vil tilføje et ekstra pift til dit outfit. Nailberry startede som en luksus neglebar i Chelsea, London i 2012, og er nu blevet kendt for sine prisbelønnede premium neglelakker – og det er ikke for sjov, at mærket af prisbelønnet. Når du køber en Nailberry Cashmere-neglelak, får du en sundere form for manicure, idet Nailberry Cashmere-neglelak er åndbar og fugtgennemtrængelig. Lakken påføres nemt og tørrer hurtigt, og så får dine negle en smuk, blank overflade hver eneste gang. UV-filtrene i Nailberry Cashmere-neglelakken hjælper med at bevare den sande farve i længere tid. Lakken er naturligvis ikke testet på dyr, og L’Oxygéné er helt fri for Phthalater og andre skadelige kemikalier – og så er den vegansk. En Nailberry Cashmere-neglelak er et kvalitetsprodukt, som er uundværlig i enhver neglelak samling.