Vinsalget

Bodegas Lan og vin fra 14 Hands Vineyards

Det er muligt at få gode vine hos www.vinsalget.dk, der blandt andet forhandler fra både 14 Hands Vineyards og Bodegas Lan.

Vinsalget

Hands Vineyards vin fra Amerika

Når du får gæster til maden, er det ideelt at du kan servere en god vin, der passer til det du serverer. Du bør derfor tage ind forbi www.vinsalget.dk, og se deres udvalg af vine fra blandt andet 14 Hands Vineyards. Det er vine der kommer fra Columbia Vallet i Washington, USA. De har både røde og hvide vine fra 14 Hands Vineyards, der hver har en speciel smag og har en ret de er gode til. Det kan du blandt andet læse under hver enkelt vin, hvor der også står beskrevet smagen af vinene. Navnet på disse amerikanske vine er inspireret af de vilde heste, der engang vandrede i området. De var sagt at være 14 Hands høje, hvilket svarer til 140 cm. Vil du gerne vide mere omkring vine fra 14 Hands Vineyards, så bør du tage ind forbi www.vinsalget.dk, hvor du kan finde forskellige slags, samt definitionen på dem.

Bodegas Lan vine er blandt de bedste fra Spanien

Hvis du er til spanske vine, kan det være helt ideelt at du tager ind forbi www.vinsalget.dk, der har et udvalg af blandt andet vine fra Spanien. Du kan herinde også finde vine fra Bodegas Lan, der kommer fra Rioja i Spanien, og er kendt for at lave gode vine. De har igennem flere år fået positive anmeldelser, vundet medaljer og fået andre anerkendelser. Dette bør derfor også fortælle dig, at vine fra Bodegas Lan, er produkter der er gode at servere for dig selv samt dine gæster. En af grundene til at vinene er så gode, er blandt andet den jord de bliver dyrket på, samt den viden der er blevet indsamlet siden 1972. Bodegas Lan lægger højere vægt på kvalitet end kvantitet, og leverer derfor også gode vine. Har du behov for nogle gode vine, så tag ind forbi www.vinsalget.dk, og find vine fra Bodegas Lan.