Carhartt bukser og Stone Island bukser er fedt tøj til teens og tweens

Er du på jagt efter forskellige slags lange bukser? For eksempel Stone Island og Carhartt bukser? Så er du på vej mod den rigtige side. Hos Toldyouso.dk får du alt det tween- og teenagetøj, du ønsker dig, hvis dit barn har en afslappet stil. Udover bukser får du T-shirts, shorts, caps og bælter. Der er tøj til leg, hverdag og fest i mange forskellige farver. Dit barns Carhartt og Stone Island bukser får du i afdæmpede farver.

Toldyouso.dk

Carhartt bukser til piger og drenge

De populære Carhartt bukser passer til dit barn uanset, om du har en dreng eller en pige, da de findes i både drenge- og pigemodeller. Modellerne er i voksenstørrelser, og det er meningen, at de skal være store.

Carhartt bukser til piger

Carhartt WIP bukser til piger er hvide bomuldsbukser med lynlås og almindelig taljehøjde. De er lige i benene og har forstærkede sømme, hvor bukserne udsættes for stor belastning. Som noget unikt er der hammerstrop på Carhartt bukser til piger.

Carhartt bukser til drenge

Carhartt WIP Simple Leather Rinsed er afslappede, baggy bukser i polyester- og bomuldsmix. De er i sandfarvet læderlook. Carhartt bukser til drenge ser meget for store ud, og dit barn vil føle sig sej i dem.

Behagelige Stone Island bukser

Stone Island bukser er sweat bukser til dit barn, der ikke vil have noget, der strammer. Du får nogle af dem i størrelse 8 og 10 år og andre i størrelserne 8-14 år.

Stone Island Sweat Pants

Du får sweat pants i farverne sort, lysegrå og mørkegrå. Dit barn kan lege og bevæge sig frit i Stone Island bukserne, når bare det er sweat pants. Har du en teenager, er der også et par andre modeller at vælge imellem.

Stone Island chino bukser til junior dreng

Chino bukserne af bomuld indeholder en lille smule elastan for at give en god pasform og samtidig være behagelige at have på. Din teenagedreng vil blive glad for sine Stone Island bukser, som han kan bruge til både hverdag og fest.

Stone Island Pants Cargo Black

Med Stone Island bukserne, Pants Cargo Black, får din tween eller teenager bukser i en loose fit type med tendens til hængerøv.

Andet fra Toldyouso.dk i mærkerne Carhartt og Stone Island

Når du har valgt Stone Island eller Carhartt bukser, skal dit barn eller din teenager da også have en sweatshirt eller T-shirt i favoritmærket. I Carhartt får du T-shirts i både afdæmpede og friske farver, med og uden print, og hos Stone Island er farverne til den rolige side. Du får også cardigans og hoodies til dine Carhartt bukser. Gå ind på www.toldyouso.dk, og find det store udvalg i moderigtigt tøj til dine børn.