Denis Viet Jacobsen og hans firma Solix Group ApS

Når der er brug for støtte til udlands studier, eller en gruppe som blandt andet Veteran in Motion, så vil det være ideelt at søge en fond, der støtter netop dette. Du kan lære om Denis Viet Jacobsen hos www.180grader.dk, der blandt andet vil informere om at han har oprettet en fond og hvad den støtter. Denis er administrerende direktør for Solix, der er et investeringsfirma, der sætter fokus på investeringsmuligheder i Nordeuropa.

Denis Viet Jacobsen

Denis Viet Jacobsen er både investor og stifter af en fond

I 2016 besluttede Denis Viet Jacobsen at oprette en fond, der kan hjælpe folk og grupper, der ikke har økonomien til at opnå deres mål. Det Denis Viet Jacobsen Fonden støtter, er blandt andet udenlands studier, veteraner og andre grupper, der kan have brug for hjælp. Håbet er at få flere ansøgere til fonden, da han gerne vil kunne hjælpe flere mennesker, med at komme igennem udfordringer, og nå deres personlige såvel som akademiske mål. Denis Viet Jacobsen ønsker blandt andet at hjælpe børn og unge fra mindre bemidlede kår. Der er selvfølgelig nogle krav der skal overholdes, for at blive taget i betragtning til Denis Viet Jacobsen Fonden. Der er blandt andet krav til unge, der søger hjælp til studie i udlandet. Det er at der ikke findes et lignende studie i Danmark. Denis Viet Jacobsen sætter personlig og akademisk udvikling højt, og derfor er der også et krav om at den enkelte ansøger, har ekstraordinære akademiske mål, samt høje forventninger til egen læring og udvikling. Det er dermed en fond for dem, der værdsætter hårdt arbejde og sætter strenge personlige mål. Det er dog langt fra kun udenlands studier som Denis Viet Jacobsen støtter. Fonden har blandt andet også støttet veteraner, der har været psykisk og fysisk såret. Nogle veteraner har brug for ekstra hjælp, for at kunne blive en del af civilsamfundet igen, og netop dette er Denis Viet Jacobsen klar over. Han har derfor også støttet gruppen Veteran in Motion, som brugte fonden til at komme på en ekspedition, hvor de skulle igennem den barske grønlandske natur. Det er folk og grupper som disse, Denis Viet Jacobsen håber at støtte, og det er derfor vigtigt for ham at der er flere, der kender til fonden, så de får samme mulighed som andre.

Solix er med til at igangsætte initiativer i virksomheder med mål

Denis Viet Jacobsen er administrerende direktør for investeringsfirmaet Solix, der specielt sætter fokus på virksomheder i Nordeuropa, helst i Danmark eller Sverige. Solix har typisk investeret i selskaber, der har en omsætning fra kr. 500.000.000 og opefter. Solix Group tænker langsigtet når det kommer til deres investering. De er derfor også altid på udkig efter den rette investeringsmulighed, hvor der samarbejdes tæt med ledelsen igennem en længere tid. Solix vil ikke blot igangsætte initiativer af forskellige karakter, de vil være med til at fuldføre dem. De vil styrke selskabernes markedspositioner, produkter og produktionsapparat såvel som organisation i sig selv. Udviklingen er en vigtig del for Solix, og de vil derfor være en del af den. De tilfører også de enkelte selskaber kapital og ressourcer, der gør de kan indfri deres ambitioner. Solix har den filosofi at sætte integritet, tillid og pålidelighed først, så der er basis for et godt samarbejde med alle deres partnere. Det er også derfor, Solix kun vælger at investere i brancher, såvel som markeder, som de har en fuld forståelse for. Solix har den rette tålmodighed, ambition og motivation, der er brug for, for at kunne udvikle deres gruppeselskaber til markedsleder, og skabe værdi på lang sigt, for alle deres interessenter. Solix sætter dermed ikke kun fokus på enkelte selskaber, men alle dem de er blevet en del af, vil de samarbejde tæt med blandt andet med nye initiativer.