Derfor bør din virksomhed have en hjertestarter

Du ved aldrig, hvornår et uheld finder sted. Det gælder også for hjertestop. Derfor er det en god idé at være forberedt på lidt af hvert – især på arbejdspladsen, hvor det større antal af mennesker også forhøjer risikoen for, at der sker et uheld.

Hvis du ejer en virksomhed, kan du med fordel have en førstehjælpskasse. På den måde kan du eller dine medarbejdere hurtigt yde førstehjælp, hvis der sker en ulykke. Det kan også være en god idé at have en hjertestarter på arbejdspladsen, så du er klar i tilfælde af hjertestop.

Hvad er en hjertestarter?

En hjertestarter er en elektronisk enhed, der er skabt til at kunne genoplive personer, hvis de får et hjertestop. Selve enheden fungerer ved at give elektrisk stød til hjertet. Derved bliver der genoprettet en normal hjerterytme.

En AED hjertestarter kan derfor udgøre forskellen mellem liv og død. Derfor bør enhver virksomhed også have et hjertestarterskab på matriklen.

Med en hjertestarter kan du redde liv

Måske tænker du, at sådan en hjertestarter lyder fancy og kompliceret. Men det er den faktisk ikke. Enheden er udstyret med brugervenlige instruktioner og endda stemmevejledning. Skulle du – eller en af dine medarbejdere – derfor få brug for enheden, vil I blive guidet trin-for-trin.

Derudover er det også vigtigt at huske, at hvis en person får hjertestop, er det altid bedre at gøre noget i stedet for ingenting. Hvis du gerne vil klæde dine medarbejdere og dig selv på til opgaven, kan du få LifeAid til at afholde et førstehjælpskursus. På den måde kan I lære om førstehjælp og herunder også om brugen af en hjertestarter.

Køb en hjertestarter til din virksomhed hos LifeAid

Vil du også gerne have en hjertestarter på din arbejdsplads? Så er der flere gode grunde til, hvorfor du bør købe den gennem hos LifeAid. Her har du blandt andet mulighed for at vælge mellem flere forskellige varianter af hjertestarteren. Derfor vil du også nemt kunne finde dén, der passer til din arbejdsplads.
Du har også mulighed for at få hjertestarter service gennem LifeAid. Med hjertestarter service står LifeAid for løbende at servicere din enhed, så den altid er klar til brug.

Du kan få et godt tilbud gennem LifeAid. Når du bestiller for mere end 500 kroner i deres webshop, får du gratis fragt. Læg derfor vejen forbi LifeAid, når du gerne vil sikre din arbejdsplads.