Dorch & Danola forhandler billige bænkslibere og trædrejebænke i god kvalitet

Dorch & Danola sælger værktøj til mange forskellige slags arbejde med fx træ og metal. Læs mere om en smart bænksliber og om en trædrejebænk her.

Dorch & Danola

Billig bænksliber

Hvis du arbejder med træ som fx snedker, kunstner eller gør-det-selv-kvinde eller -mand, så kan du nok nikke genkendende til, at skarpt værktøj virkelig ikke er til at sammenligne med sløvt. Man skal ofte skærpe sit værktøj, for et stemmejern, der har lavet en stol eller et huljern, der har lavet en skulptur er ikke så skarpt længere, som da det blev købt. Dertil skal du bruge en bænksliber. Bænksliberen er en glimrende lille maskine, som gør det muligt for at slibe dit værktøj, så du altid kan holde det helt skarpt. Hos Dorch & Danola kan du finde en super god bænksliber til en billig pris, og de fleste modeller i sortimentet har to slibesten, så du kan både grovslibe og finpolere dine knivsblade. Det er sådan, man holder sit værktøj skarpt, og det er jo livsnødvendigt, hvis man arbejder med træ. Læs mere på dorchdanola.dk hvor du kan se hele sortimentet.

Trædrejebænke fra anerkendte mærker

Hos Dorch & Danola kan du også finde alt til trædrejning. Hvis du skal bruge en god trædrejebænk, så kan du finde flere forskellige modeller fra bl.a. mærker som JET, Stratos og Hager. I butikken finder du trædrejebænke i alle prisklasser, så alt efter om det er et stykke værktøj du skal bruge engang imellem eller hver dag i forbindelse med dit arbejde, så kan du helt sikkert finde den perfekte model til dine behov. En trædrejebænk er et sjovt stykke værktøj, som kan skabe runde, cylindriske former, figurer og redskaber. Du kan bl.a. dreje smykke træskåle og andre runde former. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser, og det er også derfor det er en populær teknik iblandt kunstnere, snedkere og hobbyfolk. Køb dig en trædrejebænk, så kan du komme i gang med at arbejde i træ, det er virkelig tilfredsstillende og super godt for krop og sjæl.