Få en lækker vinterbuffet eller en skøn nytårsmenu leveret lige til døren

Hos Salt og Peber kan du bestille lækker catering med årstidsbestemte råvarer. Find bl.a. en lækker vinterbuffet eller en nytårsmenu i sortimentet.

Salt og Peber

Lækker vintermenu med friske råvarer

Hos Salt og Peber kan du bestille lækker mad til alle slags fester, festlige lejligheder og højtider. I sortimentet finder du bl.a. en lækker vinterbuffet med forskellige skønne retter. Kokkene, som laver den lækre mad bruger de friske råvarer, som årstiderne byder på, og designer altid spændende og nytænkende retter ud fra deres kreative indfald. Du vil helt sikkert elske den lækre mad, som altid er en spændende kulinarisk oplevelse, og som er lavet med kærlighed og friske råvarer. Når du bestiller en lækker vinterbuffet, så giver det en dejlig afslappet stemning til festen, hvor gæsterne mødes og sludrer over buffeten, når de skal fylde tallerkenerne op. Du kan være sikker på, at dine gæster kommer til at gå flere gange til denne lækre vinterbuffet, for den indeholder mange spændende kødretter, lækre friske salater med bl.a. kål, samt dejlige danske rodfrugter. Du kan bestille buffeten og få den leveret til døren, lækker frisk og færdiglavet, så du bare kan nyde dine gæsters gode selskab uden at skulle tænke for meget på madlavningen.

Nytårsmenu til den perfekte nytårsaften

Salt og Peber laver også mad til højtiderne, og du kan bl.a. finde en lækker nytårsmenu i sortimentet til den særlige aften. Nytårsaften er altid noget særligt, og der skal god mad til at fejre, at man går ind i det nye år. Hvis du ikke gider at stå i flere timer og svede i køkkenet, så kan du altid bestille en lækker nytårsmenu, som vil imponere dine gæster. Det kan du være helt sikker på, for de professionelle kokke har lavet den med kærlighed og friske vinterråvarer fra Danmark. Der er lækre kødretter, skøn frisk fisk og dejlig garniture og salater på menuen, og den skønne menu til nytårsaften vil helt sikkert falde i dine gæsters smag. Kokkene nytænker de danske traditioner for mad til nytårsaften, og det vil gøre dine gæster glade og lækkersultne at se den flotte menu, for den er virkelig noget for sig!