Find et bredt udvalg af MC udstyr fra kvalitetsmærker hos MotoHaus

MotoHaus har MC udstyr i stor stil. Deres enorme udvalg byder blandt andet på lækre MC handsker, samt støvler, jakker og bukser til kvinder og mænd og i mange forskellige størrelser.

MotoHaus

MC udstyr der sørger for at sikkerheden er i top

At køre på motorcykel er en helt speciel følelse, der ikke kan sammenlignes med noget andet. Kombinationen af motoren der synger, vindmodstanden og farten er fantastisk og det er noget vi motorcyklister under ethvert individ. Hos MotoHaus har de en enorm passion for motorcykler og det afspejler sig i deres enorme udvalg af lækkert MC udstyr. Deres lækre udvalg af udstyr sørger for, at sikkerheden er i top, når du kører på landets landeveje. Sortimentet byder blandt andet på støvler, jakker og bukser, der sørger for at du ser skarp ud og ydermere sørger det for, at skaderne minimeres hvis du skulle være så uheldig at komme i kontakt med asfalten. Hvad enten du er til det klassiske look, der er præget af sort og skinnende læder eller du er på udkig efter MC udstyr, der ligner hverdagstøj, har MotoHaus hvad du går og mangler. Du kan tjekke det enorme udvalg af MC udstyr ud, der blandt andet byder på udstyr fra Held, Vemar og Trilobite, ved at besøge MotoHaus’ hjemmeide på www.motohaus.dk.

MC handsker til de kolde måneder

Det kan af og til blive en smule koldt på landevejene, når man er oppe i fart og sidder på den motordrevne jernhest – især hvis det er vinter og det blæser. I sådanne tilfælde er MC handsker yderst nødvendige for at få glæde ud af sin tur på motorcyklen. Derfor har MotoHaus selvfølgelig også et lækkert udvalg af MC handsker blandt deres lækre sortiment. Held har formået at designe nogle af markedets lækreste MC handsker, der både er varme, komfortable og pivflotte, og derfor er de selvfølgelig også at finde blandt MotoHaus’ udvalg. Udvalget byder både på over- og underhandsker, vinterhandsker, vandtætte handsker med Gore Tex membran og meget mere. Udvalget af handsker appellerer både til passionerede motorcyklister samt nybegyndere, så hvad enten du har kørt vejene tynde eller du er ny på asfalten kan du med garanti finde et sæt MC handsker hos MotoHaus, der passer til dig.

Besøg MotoHaus’ hjemmeside og find det ideelle gear til dig, der elsker motorcyklen.