Find korkfliser og væg-til-væg tæpper på www.jcgulve.dk

Har du nogensinde overvejet at få monteret et korkgulv i hjemmet? De fleste, der skal have nyt gulv, vælger som oftest enten at få installeret et trægulv eller et væg-til-væg tæppe. Et korkgulv er en af de nyere og mere bæredygtige løsninger, vi ser inden for gulvmontering. Korkgulvet består af korkfliser, der ligesom ved et laminatgulv klikkes sammen, når det monteres.

JC Gulventreprise

Korkgulve – Et moderne og bæredygtigt valg

Hos JC gulve tilbyder de et bredt udvalg af kvalitets gulve i kork. Der er mange fordele ved at vælge en gulvløsning med korkfliser. Korkflisen er designet i et bæredygtigt og komfortabelt naturmateriale. Derudover er korkfliser fremstillet i et slidstærkt og holdbart materiale, der sikrer en lang levetid og mindsker tegn på slid. Korkfliser isolerer også ganske godt og tilføjer en god akustik til hjemmet. Udover at et gulv bestående af korkfliser holder på varmen, så har det også en behagelig og stødabsorberende effekt, når du går på det. Korkfliserne, du finder på www.jcgulve.dk, er fremstillet i linoleum og kommer med en lydabsorberende bagside af kork. Korkfliser er både et godt valg for dig, der går op i at have et sundt indeklima og samtidig går op i bæredygtighed. Korkflisen er en af de mest bæredygtige løsninger, du kan vælge, når det kommer til gulve, og du vil derfor ikke kun gøre dig selv en tjeneste, men også miljøet. Størstedelen af de korkfliser, som JC Gulventreprise benytter sig af, er lavet af genbrugsmaterialer og fremstillet i vedvarende og nedbrydelige råvarer.

Skab hygge i hjemmet med væg-til-væg tæpper

Er du mere til en gulvtæppe løsning, så er de hos JC Gulventreprise også professionelle når det kommer til montering af væg-til-væg tæpper. Væg-til-væg tæpper er stadig et populært valg i mange danske hjem og i et utal af virksomheder. Dette skyldes, at væg-til-væg tæpper er en mere prisvenlig mulighed, og så kan vi heller ikke komme udenom, at væg-til-væg tæpper giver uanede muligheder, når det kommer til design. Med et bredt udvalg af væg-til-væg tæpper i alverdens farver, mønstre og teksturer, er du sikker på at finde et tæppe, der passer til dig. Vil du sikre dig, at resultatet bliver godt? Så kontakt JC Gulventreprise i dag, og få et uforpligtende tilbud på montering af dit væg-til-væg tæppe.