Firmaarrangement eller polterabend i lydstudie

Hvis I vil holde et firmaarrangement eller polterabend i et af Songbirds lydstudier kan I tage et kig på hjemmesiden https://songbird.dk. Så kan I find de informationer I har brug for, for at gøre valget om en tur i et lydstudie lettere.

Polterabend lydstudie

Det er meningen at polterabend skal være sjov og pinlig for både brud og brudgom. Hos Songbird har I muligheden for begge dele ved at afholde det i polterabend lydstudie.
Polterabend lydstudie er et koncept som blev skabt i 1999, og har siden givet underholdning til flere tusinder. Polterabend lydstudie har udviklet sig til hvad den er i dag, ved at det er blevet så populært. Oplevelsen i polterabend lydstudie vil blive foreviget på en personlig kundeside, men kan også bestilles som cd ved bookningen.
Har I mod på at tage jeres ven eller veninde med til polterabend lydstudie, og få en god og sjov, måske en anelse pinlig, oplevelse med dem? Hvis det er noget I overvejer at gøre bør I tage ind forbi hjemmesiden https://songbird.dk og finde de informationer I behøver for at tage til polterabend lydstudie. Dem der har prøvet at tage til Songbird lydstudier til polterabend har været rigtig glade for den behandling de har fået.

Lydstudie til firmaarrangement

Har I snakket i firmaet om at lave et anderledes firmaarrangement end i plejer? I har muligheden for at tage i lydstudie til firmaarrangement, og få en rigtig sjov oplevelse. Når I har været i lydstudie til firmaarrangement får I sangene lagt ud på en personlig kundeside, hvor I kan genhøre jeres hits.

Tag jeres kolleger med i lydstudie til firmaarrangement og få en uforglemmelig oplevelse, som kan være med til at styrke jeres sammenhold. Hvis du tager dine kolleger med i lydstudie til firmaarrangement, kan I nå at indspille tre sange på en time, som I selv vælger.