Firmajulegaver og arbejdstøj med logo hos MarkOn – Bredt katalog

MarkOn er en god partner, der kan hjælpe med alt i arbejdstøj med logo. Det betyder jakker, T-shirts, løbetøj etc. med print. De er samtidig kyndige inden for firmajulegaver og ved, hvad der rykker sig. Kontakt dem vedr. begge muligheder.

MarkOn

Arbejdstøj med logo inkl. T-shirts og poloshirts

MarkOn fører arbejdstøj med logo, og de har alt fra T-shirts til tørklæder. Skal jeres virksomhed deltage i DHL-stafet næste år, vil løbetøj med firmalogo være normen. Ønsker du et diskret logo på medarbejdernes jakker eller på den klassiske habit? Skal der logo på sweatshirts, poloshirts eller andet i arbejdstøj? Så er MarkOn en stærk og samarbejdsvillig partner at kende til. Ved at bestille igennem dem, undgår du unødvendige problematikker. Én ting er produkterne. En anden er vejledningen. Du får den fulde pakke på markon.as, uanset om det er vedr. arbejdstøj med logo, merchandise eller firmagaver.

Find firmajulegaver anno 2021 på markon.as

Hver medarbejder har nogle særlige ønsker til firmajulegaver. Som ansvarlig kan man aldrig 100 % vide, hvad de har øverst på listen uden at røbe for meget. Derfor er det naturligt, at mange chefer vælger at alliere sig med en online gavebutik og kombineret rådgiver som MarkOn. De har lidt bedre kendskab til de trends, der findes. Det er trodsalt deres levebrød, imens dit fokus sikkert er rettet fuldt mod at vækste virksomheden. Lad gavespecialisterne hos MarkOn om at vælge firmajulegaver, der spreder stemning og får et smil frem på læberne. Alternativet er at lade medarbejderne vælge en firmajulegave selv. Det giver MarkOn mulighed for på en spændende måde. Med Gaveregn får hver ansat adgang til nogle point, som kan bruges i en hyggelig gavebutik med masser af interessante varer på alle hylder. Inden julen, leveres alle firmajulegaver, der er valgt, direkte til firmaets adresse i en skøn julepose. Gaveoverrækningen kan evt. kombineres med julehygge, hvor man serverer noget gløgg og æbleskiver med alt dertil.