FOCUS Moduler A/S dækker alle behov for kontormoduler og pavilloner til beboelse

FOCUS Moduler A/S hjælper dig, hvis du leder efter modul- eller pavillonløsninger af en eller anden art. Hos denne erfarne danske virksomhed skræddersys alle pavillonløsninger, sådan at de dækker dine specifikke behov i forhold til både udformning, størrelse og indretning. Læs mere herunder om nogle af dine mange muligheder hos www.focusmoduler.dk.

FOCUS Moduler A/S

Kontormoduler er en praktisk løsning til erhverv

Et kontormodul er til dig, der pludselig står og mangler plads til flere skriveborde på arbejdspladsen. Et kontormodul fra FOCUS Moduler A/S er nemlig den oplagte løsning på den pladsmangel, der kunne opstå når en virksomhed vokser. Fordelene ved et kontormodul er altså mange. Først og fremmest er et kontormodul en yderst fleksibel løsning på pladsmangel, idet bygningerne relativt nemt kan både flyttes, opdeles eller udvides — også i højden. Du kan derfor løbende sammenbygge dine moduler, sådan at de passer antallet af medarbejdere til punkt og prikke. Dyrt og permanent traditionelt byggeri er derfor ofte en løsning mange fravælger, da modulbyggeri som et kontormodul fra FOCUS Moduler A/S er meget nemmere at have med at gøre. Et kontormodul opstilles nemlig hurtigt, er betydeligt billigere og kan lejes i lige den periode, I står med behovet. FOCUS Moduler A/S står derfor altid klar til at hjælpe jer med jeres behov, uanset om I mangler plads til kontorer, mødelokaler, kantine, reception eller lignende.

Mangler du plads? Så overvej en pavillon til beboelse

En anden mulighed, mange kunder benytter sig af hos FOCUS Moduler A/S, er de forskellige pavilloner til beboelse. En pavillon til beboelse er perfekt til alle former for pladsmangel, da de er en yderst komfortabel løsning på netop dette problem. Pavilloner til beboelse er gennem årene blevet leveret til både institutioner, bosteder og privat beboelse. FOCUS Moduler A/S kan derfor tilpasse en pavillon til beboelse, sådan at den passer netop dine behov, ved at skræddersy en løsning i samarbejde med dig. Dette indebærer for eksempel valg af materialer og et stort fokus på de allerede eksisterende omgivelser, sådan at en pavillon til beboelse kan tilpasse netop det sted, hvor den skal opstilles. Du har også mulighed for at vælge, at få opført en pavillon til beboelse som totalentreprise. Dette betyder, at FOCUS Moduler A/S tager hånd om hele processen — lige fra tegnebrættet til tilslutning af enhver form for forsyning. Når du vælger denne løsning, behøver du bare at møde op, når nøglerne overføres, hvorefter din nye pavillon er klar til indflytning!

Læs mere om både totalentreprise og muligheden for at få leveret alt fra kontormoduler til pavilloner til beboelse på www.focusmoduler.dk.