Foder i højeste kvalitet til dine dyr, såsom kvægfoder og kalvefoder m.m.

CR Foderservice hjælper dig med at finde kvalitetsfoder til dine dyr og et overskud på bundlinjen. Grundlæggeren af denne danske virksomhed, så nemlig en meget bedre løsning angående fodring af landmandens dyr og igangsatte derfor det perfekte alternativ til fabriksfremstillet og hjemmeblandet foder. Læs meget mere om disse løsninger og dine mange muligheder hos CR Foderservice herunder.

Lad CR Foderservice stå for leveringen af dit kalvefoder

Kvæg- og kalvefoder blev i 2019 en udvidelse af kataloget fra CR Foderservice. Kalvefoder kategoriseres nemlig som foder til drøvtyggere, hvilket kræver specifikke procedurer under produktionen af foderet. Fordi kvæg- og kalvefoder kræver blandinger, hvori der ikke indgår animalsk protein, er der derfor brug for et dedikeret anlæg, som er specialiseret i netop dette. Disse kalvefoder blandinger kræver for eksempel en rengøringsprocedure ved forarbejdning af enkeltråvarer, såsom valsning af byg. Hos CR Foderservice grovformaler eller valser man derfor gerne enhver kundes råvarer, sådan at du kan få dine egne proteinkilder produceret og omdannet til kalvefoder. Disse kunne for eksempel være hestebønner eller lupiner, samt forskellige korntyper, der kan omdannes til næringsrigt kalvefoder hos firmaet. Det er yderligere også muligt at få lavet blandinger ud fra vægtintervaller. På denne måde kan du som landmand få tilsendt blandinger løbende, alt efter hvor meget dyrene har behov for.

Kvægfoder af højeste kvalitet på det danske marked

At bestille kalve- eller kvægfoder ud fra vægtintervaller er altså et oplagt valg, da du således aldrig står med for lidt foder til dine dyr, eller foder, der ender med bare at blive smidt ud. Fordelene ved at benytte CR Foderservice til at producere dit kvægfoder stopper dog ikke her. Når du bestiller tid med det mobile blandingsanlæg fra CR Foderservice, kan du nemlig til enhver tid besigtige dine egne råvarer for både lugt og konsistens og på denne måde sikre, at det kvægfoder, der produceres, er så friskt som muligt. Udsigterne til at kunne spare på foderomkostningerne er en anden fordel, der gennem forretningens levetid især har trukket nye kunder til. Er du desuden interesseret i økologisk kvægfoder? CR Foderservice har siden 2018 været indehavere af et autorisationsbevis for økologiske virksomheder. Hos denne foderproducent kan du derfor sagtens få produceret økologisk kvægfoder med det mobile blandeanlæg, da forskellige renseprocesser er blevet udviklet i samarbejde med Fødevarestyrelsen. Ønsker du derfor økologisk kvægfoder, kan du altid vide dig sikker på, at ethvert mobilt blandeanlæg er renset sådan, at non GMO-råvarer aldrig kontamineres af GMO-holdige råvarer.

Læs mere om de mange mobile blandningsanlæg CR Foderservice kører rundt med i hele Danmark på www.cr-f.dk.