Forskellige typer af armslynger: Hvad skal jeg vælge?

Døjer du med en skadet arm eller hånd? Har du smerter i din skulder? Så har du brug for et hjælpemiddel til at aflaste din am. Det smarteste hjælpemiddel, som du kan bruge, er en armslynge fra K.C. Pedersen.

K.C. Pedersen har flere års erfaring med at levere kvalitetsprodukter til folk, som døjer med smerter eller ubehag grundet sygdom eller skader. De tilbyder dig mange modeller af armslynger, som kan give dig den helt rette aflastning. 

Hvad er den rette løsning for dig? Læs med her.

Derfor skal du bruge en armslynge

En slynge til din arm kan blive nødvendig, hvis du for eksempel har været udsat for en skade med din arm eller skulder. Det kan være, hvis du har fået et brud på armen og har brug for at holde den i ro under helingsprocessen. 

Armslynger med korrekt støtte kan hjælpe dig med at forholde armen i ro, så du ikke kommer til at foretage dig nogle bevægelser, der kan forværre skaden og give dig flere smerter. Kroppen hele helt naturligt, og hurtigere, hvis du holder din arm i ro. Slyngen kan eksempelvis hjælpe på forstuvninger, brug, muskel- og ledskader.

Hvad skal jeg vælge?

K.C. Pedersens udvalg består af dobbeltslynger, multislynger, light slynger m.m. Hvilken en du skal vælge, afhænger af dine behov for støtte. De sælger også fingerskinner og tilbehør til fingerskinner hvis du har brug for ekstra støtte i dine fingerled, hvis du døjer med skader eller ubehag i dine fingre.

Din læge kan give dig de nødvendige anbefalinger. Det er vigtigt, at du ikke køber en armslynger, før du er blevet rådgivet af en fagperson. En læge eller fysioterapeut kan fortælle dig, hvad for en armslynge, som effektivt kan aflaste din arm eller skulder.

Hvad skal du være opmærksom på?

Når du har bestilt din armslynge fra K.C. Pedersen, så er det vigtigt, at du bruger den korrekt. Spørg hellere til råds, hvis du er i tvivl om noget. K.C. Pedersens modeller kommer med justerbare stropper, så du kan tilpasse slyngen til din krop. Det er vigtigt, at den sidder behageligt og understøtter din arm og skulder korrekt. Du skal for eksempel kunne bevæge dit albueled forsigtigt i slyngen, så du ikke er 100% immobiliseret i din arm.

Husk også at sørge for den gode hygiejne og vask slyngen med jævne mellemrum, hvis du bruger den hver dag.