Førsteklasses sko fra Vagabond og Rhode

Vagabond har mange år på bagen, men Rhode er et skomærke, som har en endnu længere historie. Begge mærker producerer førsteklasses sko, som sælges hos Footstore, der har ekstra meget i Rhode hjemmesko til salg.

Vagabond

Der sælges meget fra Vagabond. Vagabond er et lækkert mærke, som det er svært ikke at blive glad for. Kig på udvalget fra Vagabond hos Footstore. Mærket har oprindelse i Sverige. Det er det moderne touch og de flotte designs, der er varemærket for Vagabond. Der bliver både skabt sko til mænd og kvinder. Man er i stand til at bestille sko til hverdagen fra Vagabond, men der er også modeller, der egner sig mere til festlighederne. Desuden er dette brand kendt for både at producere sko til yngre mennesker og mere modne mennesker. Kollektionerne er utroligt forskelligartede. Der er ikke to par Vagabond sko, der ligner hinanden. De første sko blev til i 60’erne, og det er sidenhen blevet til en del kollektioner. Det er tidens trends, der afspejles i de sko, som Vagabond fabrikerer. Det er ikke mærkeligt, at Footstore har meget fra mærket, da pasformen også er helt i top.

Rhode hjemmesko

Du finder ikke kun udendørs fodtøj hos Footstore. Der sælges også hjemmesko på siden. Læs mere om de Rhode hjemmesko, som du kan købe online. Der er alt i alt mange lækre modeller i denne kategori med Rhode hjemmesko. Der er her tale om et mærke fra nabolandet sydpå. Dette tyske mærke har skabt sko i lang tid. Faktisk er historien næsten 100 år gammel. De første sko kom til i 1926. Der er lagt vægt på kvalitet, når denne fabrikant fremstiller sko. Designet har også fået en høj prioritet. Bliv overrasket over de lækre Rhode hjemmesko, der forhandles online. Footstore ligger inde med et kæmpe lager fra mærket her. Køb forskellige typer af sko inkl. Rhode hjemmesko. Almindelige sko fra Vagabond sælges ligeledes hos Footstore.