Hos Av-Cables.dk finder du alt i opladere til smartphones og iPhones

En mobil uden strøm er noget nær en katastrofe, når du står og skal ud ad døren, på arbejde, i skole – eller næsten endnu værre, hvis du skal ud at rejse. Det gælder derfor om at have masser af opladere – og det kan godt betale sig at investere i nye opladere, særligt hvis dem, du har rundt om i stikkene derhjemme, har et par år på bagen. Nye og tidssvarende opladere er nemlig ofte meget hurtigere til at lade din mobil eller din tablet op, end de ældre modeller er.

Hos webshoppen Av-Cables.dk finder du et enormt, bredt og varieret udvalg i opladere til alle former for smartphones. Du finder standardopladere og mere avancerede udgaver, og opladere med og uden kabel.

Opladere og ladestationer

Hos Av-Cables.dk lægger de vægt på altid at have et stort udvalg af tilbehør til mobiltelefoner og andet. Derfor har de opladere i alle tænkelige størrelser og med forskellig effekt. De har fx flere forskellige hurtigopladere. Gode bud på hurtige opladere kunne være vores Satechi 30W USB-C PD GaN oplader eller Goobay Hurtigoplader PD – 2x USB-C. Begge opladere klarer uden problemer Macbook Air, iPhone, iPad, AirPods, Android-enheder og Nintendo Switch. Og med Goobay Hurtigoplader PD kan du oplade flere enheder på en gang.

Derudover har de et bredt udvalg af ladestationer, som kan placeres på strategiske steder, som fx i køkkenet eller på reolen i stuen, så hele familiens telefoner kan lades op samtidig – og I slipper for at løbe rundt med stik og kabler.

Vi har også smarte bordmodeller, som passer perfekt på kontoret, når der skal lades flere enheder op hurtigt og effektiv. Klik her, og se vores store udvalg af oplader uden kabel

Opladere med kabel

Har du brug for både oplader og kabel, fx til at have liggende fast i sommerhuset – eller bare som et ekstra sæt, har Av-Cables.dk et bredt udvalg i kvalitetsopladere med tilhørende kabel. Her finder du opladere og kabler, der passer til dine Apple-produkter og kabler og opladere til Androids-enheder. Dertil kommer smarte universalopladere og opladere med ekstra langt kabel. Klik her for at finde din oplader med kabel.

Gode priser og prisgaranti

Hos Av-Cables.dk får du det store udvalg af produkter indenfor elektronik og mobil-telefoni til gode priser. Desuden yder de prisgaranti på alle deres produkter, så du er sikker på altid at få den bedst mulige pris, når du handler hos dem.