Hos Kramogkanel.dk finder man flere juleprodukter såsom Trip Trap nisser designet af Etly Klarborg 

Hvis man ligesom så mange andre danskere er rigtig glad for de klassiske Trip Trap nisser, når der skal pyntes op til jul, så bør man helt sikkert vælge at kigge ind forbi Kram & Kanel. Her forhandles der et stort udvalg af de fine nisser, som er designet af Etly Klarborg. Man kan købe nu ved at besøge hjemmesiden www.kramogkanel.dk.

Traditionelle Trip Trap nisser

For rigtig mange danskere er de kendte Trip Trap nisser en af de ting, der er blevet synonym med julen og har været det igennem de seneste mange, mange år. Mange danskere venter spændt hvert år på, hvordan årets nissepar ser ud, og de fine, små nisser er en fast bestanddel af rigtig mange hjem, når der skal pyntes op til jul. Hos Kram & Kanel forhandles der en række af de fine Trip Trap nisser, som siden har skiftet navn til Klarborgnisserne. Man skal dog ikke lade sig narre af navneskiftet, for det er stadigvæk de samme nisser, som hvert år bliver produceret og designet med hjertet, og det kommer altid tydeligt til udtryk, hvad enten Trip Trap nisserne har selskab af snebolde, julekager eller noget helt tredje. Det kærlige udtryk og julen er altid i fokus, og nisserne skaber helt sikkert den helt rette stemning i hjemmet op til jul. Man kan kigge meget nærmere på de forskellige nissepar ved at kigge ind forbi Kram & Kanel på hjemmesiden www.kramogkanel.dk.

Trip Trap nisser fra Etly Klarborg

Hvis man godt kan lide de klassiske Trip Trap nisser, og man gerne vil have flere af dem til sin samling af julepynt, så skal man helt sikkert kigge ind forbi Kram & Kanel. Her finder man nemlig et bredt udvalg af de fine nisser, som er designet af Etly Klarborg. Etly Klarborg har i mere end 30 år solgt og designet de søde nisser, som også har fået navnet Klarborgnisserne. Etly Klarborg har designet mere end 300 forskellige nisser, og mange af de forskellige forhandles hos Kram & Kanel, så der skulle være rig mulighed for at finde lige de nisser, man mangler i sin samling. Man kan kigge udvalget igennem ved at besøge hjemmesiden www.kramogkanel.dk.

Hos www.kramogkanel.dk forhandles der et bredt udvalg af de klassiske Trip Trap nisser.