Julefrokost og nytårsmad ud af huset

Det giver god mening med julefrokost ud af huset. Så slipper man for at bakse med madtilberedningen på dagen. Salt og Peber tilbyder også andre muligheder i catering heriblandt nytårsmad til nytårsaften.

Salt og Peber

En veltilberedt julefrokost ud af huset hos Salt og Peber

Bestil lækker og velsmagende julefrokost ud af huset hos Salt og Peber, der hvert år sørger for at tilfredse utallige danske forsamlinger, når det er tid til den årlige julefrokost – eller de årlige. Der er jo nærmest tradition for, at man skal holde en med kollegaerne, en med naboerne, en med vennerne osv. Så det kan hurtigt løbe op, og det kan være besværligt at stå i køkkenet hele juletiden. Salt og Peber og deres julefrokost mulighed er en glimrende løsning på problemet. Bestil diner transportable hos Salt og Peber, da deres kokke er særdeles erfarne, og de sammensætter lækre retter, der rammer bredt og med mulighed for tilvalg. Så hvis du er ved at Google julefrokost ud af huset, så er Salt og Peber altid et sikkert valg.

Bestil særdeles lækker nytårsmad

Nytårsmad er lidt mere frit end mad til juleaften, hvor man værner om de lidt mere klassiske retter. Hos Salt og Peber har de sammensat en særdeles fristende menu til nytårsaften. Bestil nytårsmad som catering hos Salt og Peber, og få en god kuvertpris. Den lækre 3-retters nytårsmenu består af laksetatar til forret, oksetournedos til hovedret og fransk chokoladekage til dessert. Kokkene har sat et unikt præg på hver ret, så I får en særpræget kulinarisk oplevelse til nytårsaften. Bestil lækker og billig nytårsmad hos Salt og Peber, så der er mere tid til at feste med ens bedste venner og familie på den store dag, hvor 2018 bliver til 2019.

Det er populært at få leveret mad ud af huset til julefrokost, og Salt og Peber tilbyder flere muligheder til denne type af events. På saltogpeber.dk kan du også bestille nytårsmad til nytårsaften bestående af tre velsammensatte retter.