Køb Heatlets og Ekman HP træpiller billigt online

Jysk Biobrændsel leverer Ekman og Heatlets træpiller langt billigere end mange af konkurrenterne. Køb biobrændsel af bedste standard, der både er godt for miljøet og din pengepung.

Jysk Biobrændsel

Ekman træpiller – det kvalitetsstærke valg

En af de store fordele ved at købe billige træpiller på www.jyskbiobrandsel.dk er, at de tilbyder fri fragt i hele landet. Ekman træpiller er et foretrukket valg for dem, der ønsker 6 mm eller 8 mm piller i premiumkvalitet. Med Ekman træpiller hos Jysk Biobrændsel er man både i stand til at købe løst, i sække og på paller. Du får brandvarm værdi for pengene, uanset hvilken løsning fra Ekman du vælger. I modsætning til de længere leveringstider, der er typiske i branchen, så går der typisk blot 2-5 hverdage fra bestillingstidspunkt til levering, når du vælger jyskbiobrandsel.dk. Tag et nærmere kig på udvalget af Ekman træpiller nu via hjemmesiden, og kom varmt igennem den sidste del af vinteren.

Jysk Biobrændsel er førende leverandør af Heatlets træpiller

Heatlets træpiller er en miljøvenlig måde at fyre på. De CO2-neutrale Heatlets træpiller fås bl.a. i poser på 10 kg med gratis levering ved køb af 900 kg. Pillerne fra Heatlets er både mulige at købe som 6 mm og 8 mm, alt efter dit pillefyrs og dine behov. De er ligeledes ENplus A1-certificerede, hvilket er din garanti for den absolut bedste kvalitetsstandard. Du kan have god samvittighed ved at fyre med Heatlets træpiller, der er en bæredygtig løsning, der, som sagt, stadigvæk er i absolut højeste kvalitetsstandard. Manglen på negative aspekter er nok en af hovedgrundene til, at Heatlets er et af de mest populære mærker den dag i dag.

Er reserverne ved at løbe tør? Vinteren varer ved lidt endnu, og heldigvis er der mange rigtig gode tilbud på træpiller fra bl.a. Heatlets og Ekman hos Jysk Biobrændsel. Ring til dem, hvis du har spørgsmål til valg af piller.