Køb New Holland-mejetærsker hos Lyngfeldt

Skal du bruge nye maskiner på landbruget, så bør du bestille hos Lyngfeldt, der er en af Danmarks største og ældste virksomheder indenfor rådgivning, servicering og salg af landbrugsmaskiner. Hos dem kan du derfor finde de fantastiske maskiner og redskaber fra New Holland som bl.a. New Holland-mejetærsker. Dette anerkendte mærke, producerer gode og pålidelige maskiner og redskaber til landbrug.

Lyngfeldt

Pålidelige og holdbare maskiner fra New Holland

Som en af verdens største producenter af maskiner til landbrug, kan du være sikker på at New Holland er et mærke, der virkelig kender faget. Det er dog meget mere end blot landbrugsmaskiner. New Holland producerer nemlig maskiner, der er lavet med passion og stærkt engagement, som helt sikkert er noget, der bliver afspejlet i deres samarbejde med kunderne. Lyngfeldt er en del af New Holland og de garanterer derfor også et bredt udvalg af betjeningsvenlige maskiner som mejetærskere, traktorer og materialehåndteringsudstyr. Der er mere end 80 produktlinjer og 300 modeller fra New Holland. Du vil blive mødt at et professionelt og imødekommende hold, der kan tage sig af service, reparationer og andet af New Holland landbrugsmaskiner fra sæson til sæson. De står altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål. Tag ind forbi lyngfeldt.dk, hvor du kan finde kontaktinformationer og en hel del mere om New Holland.

God høst med New Holland-mejetærsker

Når det er tid til at høste, så er det selvfølgelig en rigtig god ide, at du har en maskine, der kan klare arbejdet grundigt. Lyngfeldt kan tilbyde New Holland-mejetærsker, der er en stor og effektiv maskine, der kan gøre arbejdet effektivt og uden problemer. Som ét af de største mærker indenfor producering af landbrugsmaskiner, er du kun sikret det bedste med en New Holland-mejetærsker. Du kan bestille en New Holland-mejetærsker gennem Lyngfeldt, der dermed sikrer en køreklar landbrugsmaskine og helt fantastisk service. De vil også være der for dig fra sæson til sæson, så du kan få den serviceret af et professionelt team, der kender mærket ud og ind. Er der behov for reparation af en New Holland-mejetærsker, kan du desuden være sikker på, at de vil klare det for dig også. Du får altså hele pakken, når du vælger en New Holland-mejetærsker fra dem. Har du brug for mere information om New Holland-mejetærsker, så tag ind forbi lyngfeldt.dk. Der kan du også finde deres kontaktoplysninger, så du kan få bestilt tid hos dem.

Lyngfeldt er et professionelt team, der tager sig af salg, reparation og service af landbrugsmaskiner samt maskiner til Vej & Park.